4 четения

НА 21 ЮНИ – Ден на отворените врати в родилното и неонатологичното отделение във В. Търново

МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” организира Ден на отворените врати за бъдещи родители в отделението по акушерство и гинекология и неонатологичното отделение. Инициативата ще се състои на 21 юни от 13:30 до 14:30 часа.

Желаещите да се запознаят на място с условията в двете болнични звена на най-голямото лечебно заведение в областта следва да заявят визитата си предварително на тел. 0889 678 624 във времето от 18:00 ч. до 19:00 часа. При евентуално възпрепятстване от присъствие от МОБАЛ апелират за преждевременно уведомяване.

Само записалите се бъдещи майки и татковци ще разгледат отблизо първокласните условия в двете болнични структури и атмосферата, в която бременни раждат, а рожбите им прекарват първите часове и дни от появата си на бял свят.

Обекти на визитата ще бъдат и двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.

В часовия интервал на инициативата могат да бъдат посрещнати максимум до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!