Търсят се заместнички на Виктория Бекъм и Мел Си за турне на „Спайс гърлс“

Отдавна се носят слухове, че момичешката група „Спайс гърлс“ крои планове да тръгне на турне по повод 20-годишнината от сформирането й, съобщи Контактмюзик. Сега става ясно, че е възможно в групата да има две нови лица.

Три от момичетата – Ема Бънтън, Гери Хорнър и Мел Би, били готови да тръгнат на турне, докато Виктория Бекъм и Мел Си отклонили тази възможност. Затова Ема, Гери и Мел Би се заели с прослушвания, за да бъдат намерени заместнички на Виктория и Мел Си. Източник, цитиран от сп. „Лайф енд стайл“, увери, че информация за прослушванията ще бъде оповестена публично през следващите няколко седмици. Според него Пош спайс и Спорти спайс могат да бъдат заменени. Отказът на Виктория бил очакван, но не и този на Мел Си.

„Не бях изненадан, че Виктория отклони възможността да участва в турнето, но останалите момичета наистина се ядосаха, когато последва отказът на Мел Си“, отбеляза източникът. През април в. „Сън“ съобщи, че Мел Си отхвърлила възможността да се събере отново с момичетата от групата, защото не смятала, че е настъпило подходящото време за това.

„Мел Си засега е извън плановете – допълни източникът. – Тя напусна групата, за да се концентрира върху музикалната си кариера. Мел Си обича момичетата от групата, но няма чувството, че сега е подходящото време да се събере отново с тях.“

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.