100 четения

Хапче за учене увеличава продължителността на половия акт

Хапче, което ученици и студенти използват, за да бъдат бодри нощем и да усвоят по-добре материала преди изпити, се оказва че 15 пъти удължава половия акт, пише в. „Дейли мейл“.

Лекарството е известно като Mofafinil или Provagil и хора с перждеврeменна еякулация са увеличили продължителността на сношението си от 60 секунди на 15 минути. Едно хапче от споменатите лекарства струва 50 пенса.

Медикаментът първоначално се използваше за лечение на нарколепсията. При нея хората заспиват изведнъж и съвсем неочаквано. Към тези лекарства бързо посегнаха ученици и студенти, за да стоят будни и да учат в дългите нощи, предшестващи важни изпити. Те подобряват паметта с 10 процента.

Но споменатите хапчета не са съвсем безопасни. Те имат страничен ефект, изразяващ се в глабовоболие, раздразнителност, повръщане, ирационално поведение, тремори и нарушаване на съня. Но Mofafinil ще даде надежда на 25-те процента британски мъже, страдащи от преждевременна еякулация. Те приключват половия акт средно за минута и 48 секунди, в сравнение със средностатистическото времетраене на нормалното за страната сношение – 7 минути и 18 секунди.

Изпитания на медикаментите в турския град Истанбул са установили, че хора с преждевременна еякулация са увеличили времетраенето на половия си акт 4,5 пъти.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!