12 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 юни, сряда

Луната преминава от Козирог във Водолей в 23.08 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 22.29 ч. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на кожата и костите. Добре е да се проведе профилактика и лечение на болести на кожата, ревматизъм, изкълчване или счупване на коленете, вода в коляното. Ваденето и лечението на зъби протича с усложнения.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се ускорява, а косъмът се заздравява. Забранени са коламаската, маникюрът и педикюрът.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто вкусна и питателна храна, но в малки количества. Не пренебрегвайте закуската, която е добре да бъде от овесени ядки, мюсли или сварено жито. Следете за срока на годност на продуктите, които купувате от магазините и консумирате вкъщи.

Цветове, носещи късмет: Черно и оранжево.

Нумерологичен хороскоп: Лесно си вадим поука от сторени в миналото грешки. Признайте си ги и продължете напред. Така повече няма да ги повтаряте в своето бъдеще.

Звездни аспекти за деня: Пълноценната част на днешния ден е до 12.00 часа. Използвайте добре това време, когато Луната е в секстил с Марс и в квадратура с Уран. Енергията на Марс ще ни вдъхне кураж и издръжливост на трудностите, които ни поставя Уран. Приемете новото, променящото се около себе си. В следобеда се отдайте на рутинни дела и почивка.

 

ОВЕН

Палите искрата

 

И днес сте особено инициативни, но ви очаква неособено благоприятен ден. Нещо все не ви достига, за да привлечете успеха към себе си. Полагате доста усилия в сутрешните часове, но резултатите са малки. Нека това не ви разочарова. В момента палите искрата и се ядосвате излишно за нещо, което ще ви се случи в идните дни и месеци.

 

ТЕЛЕЦ

Проявете толерантност

 

В добра кондиция сте сутринта, когато от вас се иска да премерите сили и да се преборите с трудности, възникнали не по ваша вина. Лесно ще ги отстраните, стига да подходите стратегически към тях. Приемете качествата и уменията на хората около вас, приемете, че някой може да прогресира по-бързо от вас. Проявете толерантност.

 

БЛИЗНАЦИ

Неефективни сте

 

И днес денят е емоционален за вас и трудно ще се справите, ако точно сега предприемете някакви инициативи или подемете ново дело. Оставете се на течението към този момент. Не прекалявайте с кофеина и цигарите, защото те допълнително възбуждат емоцията ви. Не проявявате въображение в работата си и затова сте неефективни.

 

РАК

Ентусиазъм и борба

 

За разлика от Близнаците, вие сте в доста добро настроение днес. Смели сте в постъпките си и дръпвате силно напред. Не забравяйте, че активната част на срядата е до обяд, когато трябва да свършите по-важната част от делата си. Сили и кураж не ви липсват, работите и действате с желание. В следобеда се отдайте на заслужена почивка.

 

ЛЪВ

Активни до обяд

 

Доста активни и дейни сте в сряда, но не забравяйте, че продуктивната част на деня е до обяд. За тогава е добре да насрочите важните си дела, за да протекат те без проблем. В следобеда се отдайте на почивка, обърнете малко повече внимание на личния си живот и на близките хора. Ако почувствате неразположение, отидете на лекар за преглед и съвет.

 

ДЕВА

Обидчиви сте

 

Днес сте особено мотивирани и целеустремени, но продуктивната част на деня е кратка – до обяд. Насрочете за този отрязък от време своите важни ангажименти, за да ги изпълните с успех. В следобеда сте прекалено чувствителни и емоционални. Каквото и да чуете, приемате го лично. Обиждате се лесно, а не трябва да го правите.

 

ВЕЗНИ

Не е вашият ден

 

В сряда не бива да насрочвате важни ангажименти и събития. Все още е рано да се изявявате или да подемате инициативата в свои ръце. Активната част на деня е до обяд, а след това е добре да се отдадете на рутина и традиционна работа. Върнете се по-рано вкъщи, пригответе нещо вкусно за хапване за цялото семейство и си починете.

 

СКОРПИОН

Послушайте съветите

 

Не искате съвети отстрани и се мислите за безгрешни – най-голямата драма в този ден. Свръхактивни сте и сте готови да направите грешки, само и само да бъде на вашето. Разбира се, едва ли ще го признаете пред другите. За да не бъдете огорчени, послушайте хората, които са си патили преди вас. Те са вървели по пътя, по който вървите вие сега.

 

СТРЕЛЕЦ

Без напрежение

 

Намирате се в момент, в който не бива да избързвате с нито едно свое действие. В часовете около обяд чувствате силно напрежение. Не му позволявайте да ескалира в конфликти и спречквания. Оставете хората да си живеят живота, без да им се бъркате. В следобеда Луната е по-спокойна. Освободете се от страховете, грижите и проблемите.

 

КОЗИРОГ

Добра новина

 

Това е последният ден от престоя на Луната в знака ви за този месец. До обяд ще успеете да научите новина, която ще ви зарадва и ще ви даде криле за бъдещи идеи. В следобеда е добре да се обърнете назад и да видите грешките си. Можете да ги поправите, стига да искате. Моментът е подходящ за това, така че възползвайте се и го направете.

 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се

 

Липсва ви мотивация за действие в сряда. Това е и причината да не подемате инициативи. Прави сте. Все още не ви е дошло времето. Още тази вечер Луната навлиза в знака ви и активизира зона на бурни промени. Дотогава обърнете повече внимание на себе си и на своя личен живот. Подгответе се съвсем скоро да реализирате своите идеи.

 

РИБИ

Заявете целите си

 

Ще се чувствате прекрасно в днешния ден, ако обърнете внимание на личните си потребности, без да се стремите да угаждате на другите. Ще осъзнаете, че вие сте в центъра и ако заявявате смело желанията и целите си, другите ще се съобразяват с тях. Време е да го сторите. Достатъчно време стояхте в сянка и изчаквахте, моментът настъпи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Отличителното при вас, хората, родени на 22 юни, не е, че не допускате грешки, а че много рядко си го признавате и се имате за непогрешими. По-лесно ви е да хвърлите вината върху другите и да си измиете ръцете. Оттук идват най-големите ви трудности. Задачата ви в този живот е да се научите на отговорност и предпазливост. Заставайте зад всяко свое дело с чувство за отговорност и с очакване за всички последствия след това. В противен случай вечно ще бъдете отбягвани и гледани накриво.

За вас предстои година на ново и успешно начало, което трябва да поставите след обмислени и добре проверени планове. Контролирайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате или не. Обстоятелствата, които са срещу вас, не могат да ви бъдат оправдание, защото сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!