4 четения

Приемни в Полскотръмбешко и Златаришко на депутатите от ГЕРБ Евгени Стоев и Клавдия Ганчева

ПРИЕМНИ ЗА ГРАЖДАНИ НАПРАВИХА ВЧЕРА В НЯКОЛКО ОБЩИНИ И НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ОБЛАСТТА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ ЕВГЕНИ СТОЕВ И КЛАВДИЯ ГАНЧЕВА.

Стоев на място видя окаяното състояние на ул. „Осемнадесета“ в село Раданово. Това стана по молба на местни жители, посетили приемната му в Полски Тръмбеш. В Раданово народният представител се срещна както с хората, така и с новия селски кмет Георги Стамов. Той увери, че търси варианти от общината за разрешаването на този наследен проблем.

Преди това десетки жители на Полски Тръмбеш изложиха проблемите си пред народния представител. Заедно с Евгени Стоев, на разположение на гражданите бяха и общинските съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент.

КАНАЛИЗАЦИЯТА В ЗЛАТАРИЦА Е САМО ЧАСТИЧНО ИЗГРАДЕНА, НЯМА И ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ, бе сигналът, който жители на Златарица подадоха в приемната на депутата Клавдия Ганчева. Те настояват по-голяма загриженост и инициативност от страна на кметския екип, за да стигат европейски средства и до жителите на малка Златарица.

Клавдия Ганчева се срещна още с жители на селата Родина и Горско Ново село. Хората се оплакаха от лошите пътища и от липсата на детска площадка в Горско Ново село, както и от окаяното състояние на църквата. Жителите настояват още да бъде прецизиран проект за изграждане на помпена станция на ВиК, която към момента се планира да бъде разположена в гъсто населен район.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!