128 четения

Полицейски шеф е единственият търновски участник в мотопоходи на „Нощните вълци“ на Путин

Емануил Манолов ходил до Берлин и Скопие на срещите на руския патриотичен рокерски клуб

 

НАЧАЛНИКЪТ НА СЕКТОР „ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ“ ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКОТО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ е единственият фен на „Нощните вълци“ на Путин в старата столица, а може би и в областта. 44-годишният Емануил Манолов пое поста на 1 март тази година, но работи в МВР от 1995 г. и е минал през цялата йерархия. Освен него в дирекцията има още няколко запалени моторджии, но все още не са си направили полицейски рокерски клуб. Тези дни у нас усилено се говори, че вълците на Путин идват в България, а коментарите по темата са от „осанна до разпни го“. Дали ще минат през В. Търново, въобще не е ясно, но крайната цел на руските моторджии е словашкият град Нитра, а походът ще мине през 12 държави.

 

СТАНАЛ МОТОРДЖИЯ ПРЕДИ 9 Г., КУПИЛ СИ ЯМАХА 1300 И КОЖЕНИ ДРЕХИ

 

ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ СЕ ЗАПАЛИЛ ПО МОТОРИТЕ ПРЕДИ 9 ГОДИНИ. Казва, че първият му мотор бил „Симсон” от гаража. После си купил „Ямаха” втора употреба, кожените дрехи с протектори също са от кило. Както казва Емануил, никога не е късно да си намериш ново хоби.

„Още от самото начало на новото си хоби съм симпатизант на „вълците”. Те имат само един пълноправен член, който е от Кюстендил. В страната феновете сме не повече от 20 души, а освен мен при нас има и един англичанин. Що се отнася до минаването на „вълците” през България, това е инициатива на един софиянец, но аз като полицай не знам да има информация да минават през В. Търново“, разказа вчера главният инспектор, който отдели малко време да разкаже за хобито си. Покрай него са се запалили от духа на моторджията 12-годишният му син и съпругата Емилия, но още не са ходили на дълги мотопоходи. А в Москва са отишли на екскурзия.

 

СТИГНАЛ ДО БЕРЛИН МИНАЛАТА ГОДИНА

 

ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ Е ПАТРИОТ ПО ДУША И МУ ДОПАДА ДЕВИЗЪТ НА „ВЪЛЦИТЕ” „Нашата история, нашата легенда, нашият път“. Миналата година на 8 май той стигнал до Берлин. Там с членове на руския патриотичен рокерски клуб „Нощни вълци“ завършили мотопоход от Москва през Източна Европа до германската столица. Малката група се снимала пред сградата, в която на 8 май 1945 г. е подписана капитулацията на нацистка Германия. Тя се намира в предградието Карлсхорст, а на снимките е и търновецът. Имало е и други от България и Македония. Емануил никога не бил ходил преди в Берлин и усещането да се докосне до историята било неописуемо.

В Берлин с рокери от цял свят
В Берлин с рокери от цял свят

Той стигнал и до Скопие, където също е завършвал поход на „Нощни вълци“. А освен това е използвал дестинацията и за разходка със семейството си.

„Като цяло клуб „Нощните вълци” се оказа с 80 000 членове от целия свят. Имах дори възможността да облека една блуза, на която на български пише, че е по-добре да си един ден вълк, отколкото цял живот овца. Хората от този клуб са обединени от православните християнски ценности, но май има и други религии“, споделя полицаят и подчертава, че сега няма да се включва в този мотопоход. Той е категоричен, че на сбирките, на които е ходил, са забранени оръжие, дрога и побоища. Единственото състезание е кой колко бира може да изпие…

Нели СУКОВА

6 коментара за “Полицейски шеф е единственият търновски участник в мотопоходи на „Нощните вълци“ на Путин

 • 23.06.2016 в 12:48
  Permalink

  Полицията до кога ще го играе „Служба за социално подпомагане“ на умствено недоразвити хора?

  Отговор
 • 23.06.2016 в 15:24
  Permalink

  Путинската орда за сплашване на политическите противници на руския цар ще демонстрира превъзходството си в България а полицията ше ги пази от нас

  Отговор
  • 24.06.2016 в 16:29
   Permalink

   Откога пък руснаците станаха такива рокери, че и Путин се прави на Станишката….

   Отговор
 • 24.06.2016 в 12:46
  Permalink

  нали уж са деполитизирани?! за какво му плащаме заплата на този?

  Отговор
  • 28.06.2016 в 17:05
   Permalink

   Че той да не е член или на заплата при вълците ?!!! Това му е хоби и ако не бе скапаната държава,който сега мрази Путин и Русия, отзвукът щеше да е друг. Освен това ти знаеш ли колко чиновници във В.Търново са членове в рокерски клубове ? Те какви са и на тях не им ли плащаме заплатата ,шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшТ!

   Отговор
 • 19.11.2016 в 17:26
  Permalink

  млъкнете !а нищо не казвате за арабските нашественици ?или се радвате на техните безчинства !русия е велика страна и напълнихте гащите само при вида на едни мирни Рокери !не виждате ли че те са посланици на мира !и Путин много внимателно подхожда с Европа ! след няколко месеца ще се обърне палачинката и ще ви стане по тежко !

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *