7 четения

Безработен иска 15 000 лева от бивша жрица в Цюрих, за да не пусне снимките й в мрежата

Любо С. от Горна Оряховица арестуван с 600 лв., съдът му дал 6 месеца условно

 

БЕЗРАБОТЕН МЛАДЕЖ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА Е ИЗНУДВАЛ БИВША ЖРИЦА НА ЛЮБОВТА да му даде 15 000 лева. Любо С. научил, че познатата му Ваня преди време била проститутка в Цюрих и по няколко месеца в годината заработвала в елитен местен клуб.

После се прибирала в Горна Оряховица, за да живее приличен живот със заработеното. 20-годишният безработен се докопал до снимки на жрицата и започнал да я плаши, че ще ги пусне във Фейсбук и така ще разкаже на всички познати и приятели за нейната професия. Изнудвачът започнал да става много нагъл и настоятелен и след като жената се задомила и си родила бебе.

НАКРАЯ ТЯ СЕ ОПЛАКАЛА НА ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА и описала изнудването в подробно изложение. През цялото време Ваня поддържала надеждата у Любо, че ще получи пари, но не цялата крупна сума накуп. Преди няколко месеца двамата се срещнали и младата майка дала на изнудвача 600 лева като първа вноска, за да я остави на мира. Веднага след това той бил окован с белезници и по-късно изправен на съд. Пред Темида в Горна Оряховица преди няколко дни Любо признал за изнудването, разкаял се, че може би щял да провали живота на познатата си, и поискал споразумение с държавното обвинение. Така той получил само 6 месеца условно с три години изпитателен срок и пробация.

Н. ГЕОРГИЕВА

 28

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!