9 четения

За трета поредна година „Айрян Балкан“ е финалист в класацията „Моите любими марки“

За трета поредна година „Айрян Балкан“, произвеждан от великотърновската компания „Лактима Балкан“, е финалист в класацията за най-любимите марки. 168 бранда участват в надпреварата, разпределени в 28 категории. Ежегодно пък повече от 30 хиляди потребители имат възможност да предпочетат някоя от тях.

Топ 3 сред брандовете, събрали най-голям брой гласове, продължават в трети, последен кръг от класацията, който ще стартира на 27 юни и ще продължи до 3 юли. Резултатите от него ще покажат любимите марки на българския потребител в съответните категории, както и „Любимата марка” за 2016 година. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, е броят на подадените гласове. Гласуването и отделните кандидати могат да бъдат видени тук: http://mylovemarks.eu/results.php.

 

2 коментара за “За трета поредна година „Айрян Балкан“ е финалист в класацията „Моите любими марки“

  • 28.06.2016 в 18:10
    Permalink

    Като гледам млечните фирми в класацията,се чудя или много необразовани или много прости хора са гласували! Бор Чвор,колко пъти ги хващаха с растителни мазнини в млякото им….. и там подобни лай..на, Активия на Данон ,имат глоби по няколко милиона в чужди държави,точно заради бранда им Активия,но в България …… Балкан – е любителите на сухото мляко явно са много и го предпочитат пред останалите марки.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!