Новини

АМИ СЕГА… Търновски активист на ГЕРБ предлага Даниел Панов за кандидат-президент

„МОЯТ КАНДИДАТ“ – ТАКА Е ОЗАГЛАВИЛ ПРЕЛЮБОПИТНИЯ СИ ПОСТ НА ЛИЧНАТА СИ СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК ТЪРНОВСКИЯТ ИЗДАТЕЛ и общински съветник от гражданската квота на ГЕРБ Нейко Генчев. В публичното си обръщение той подробно изтъква аргументите си да предложи за кандидат-президент кмета на Велико Търново.

„Най-главното: този човек е естествен обединител! В абсолютно всяко негово изказване присъстват думите „толерантност“ и „добронамереност“. Той е един от най-диалогичните политици, които съм срещал. Наистина намира начин да създава екипи, да накара хора, които дори са били противници по някаква причина, да работят заедно и да постигат общи цели.

Как мислите, случайно ли го избраха за председател на Сдружението на българските общини? Всеки би харесал човек, който го изслушва с внимание, опитва се да му помогне, намира добра дума и усмивка за всички. Всеки би харесал и ръководител, който знае как да бъде твърд и да действа мъжки и без колебание, когато трябва. В общината сигурно има двама-трима, които не го харесват по някаква причина, но досега не съм срещал такъв човек. „Приятно ми е да го срещам по коридорите“ – са ми казвали няколко мои познати, които работят там. Дами, в интерес на истината. Чак да му завидиш. 🙂 Защото Даниел Панов изглежда добре. Всъщност много добре.

И просто е готин. Работи страшно много, енергичен и ефективен. Даниел Панов може да е за пример не само на политиците, но и на много мениджъри. Сигурно и затова печели популярност. Наблюдавал съм го как решава проблеми на граждани. Незабавно взема решение, натоварва хора със задачи за изпълнението му и поставя срок да му се докладва за изпълнението. В същото време дава на изпълнителите връзка с гражданина, поставил проблема, за да се отчетат и на него лично. Всичко в рамките на пет-десет минути. Как ви се струва?

Всеки в община Велико Търново знае какво става при кризисни ситуации – Даниел Панов е пръв на мястото и си отива последен. Звучи като клише, но не е. Просто е така винаги. Организира, изисква, контролира, говори с пострадалите, успокоява… Вижте в ютюб, има разни филмчета, ще видите за какво става въпрос“, призовава още съветникът от ГЕРБ. И справедливо отбелязва основния недостатък на Панов – че има скромен външнополитически опит, обаче уточнява, че от всички досегашни президенти само Петър Младенов е имал такъв…

ВПРОЧЕМ НОМИНАЦИЯТА НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УПРАВНИК И ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ ДАЛЕЧ НАДХВЪРЛЯ интернет пространството и социалните мрежи. Темата усилено се коментира в последните няколко седмици в партийните среди.

Нещо повече, хипотезата за това е еднакво любопитна както за съпартийците и сподвижниците на Панов, така и за неговите политически опоненти, които също следят много внимателно политическите настроения, а и действията на управника на болярския град. Коментарите се подхранват и от факта, че само преди няколко месеца Даниел Панов оглави Националното сдружение на общините, с което рангът му на управленец директно надхвърли местните предели.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

5 thoughts on “АМИ СЕГА… Търновски активист на ГЕРБ предлага Даниел Панов за кандидат-президент

 • Ето един смел човек, който не се срамува от чувствата си.

  Отговор
 • Е……всеки майтап си има граници!

  Отговор
 • Хората са го казали…Всяка жаба да си знае гьола…Панов е добър и полезен с това което прави като кмет и всичко друго няма да му е по мярка!Особено Президент!

  Отговор
 • Браво на „диалогичния“ кмет! То бива глупости и лизане на задници от задници ама чак пък толкоз!

  Отговор
 • То не бе кмет, не бе слънце, направо извънземно

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *