23 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 30 юни, четвъртък

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 2.45 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Предпазвайте се от настинки и възпаление на горните дихателни пътища и гърлото, не стойте на течение и не прекалявайте със студените напитки. Нежелателни са операциите в областта на сливиците, щитовидната жлеза, гърлото и гласните връзки. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, с гласа, с хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да се подложите на отпускащ масаж, намаляващ умората, както и на масаж под вода или с уред за лекуване на ставни заболявания и блокажи.

Цветове, носещи късмет: Бяло, зелено и розово.

Хранене и диета: Ще отслабваме, дори и да намалим малко количеството на порциите. Днес е хубаво да ограничим готварската сол и да приемаме повече храни, богати на калций.

Нумерологичен хороскоп: Добре да сме внимателни при сключване на сделки и уговаряне на условия по финансови договори. Склонни сме да правим компромиси, което ще се отрази пагубно на бюджета ни за в бъдеще.

Звездни аспекти за деня: В последния юнски ден Луната се движи в Телец. Зарежда ни с чувство за отговорност. Вършим всичко до край, без да го отлагаме за по-късен етап. Луната е в благоприятни аспекти със Слънцето, Венера, Юпитер, Нептун и Плутон. Насладете се на този богат на положителни емоции ден. Делата и взаимоотношенията вървят гладко и безпроблемно, стига да не търсите проблемите под дърво и камък.

 

ОВЕН

Печелите успехи

 

Последният юнски ден е доста благоприятен, стига да овладеете прекомерното си желание да правите промяна след промяна, без да сте достатъчно последователни. На работното място очаквайте успехи, ако положите нужните усилия. Късметът няма да заработи, ако се осланяте само и единствено на него. Избягвайте напрегнатите срещи и контакти.

 

ТЕЛЕЦ

Създавате си проблеми

 

В четвъртък Телците могат да очакват трудности и пречки по пътя си, защото напоследък са станали твърде безотговорни и в момента им липсва желание за борба. На работното място са склонни да се заемат с непосилна работа и по този начин ще си осигурят много проблеми в близките два месеца. Нека не приемат предложения, за да се предпазят.

 

БЛИЗНАЦИ

Помислете за учене

 

За пореден път се срещате с нещо, което не знаете или просто не сте подготвени достатъчно за него. Това ви напомня, че можете да се захванете с учение – нова квалификация или преквалификационен курс. Замислете се по време на летния сезон дали да не поработите върху себе си. Това би било само в полза на вашите проекти и бъдещи идеи.

 

РАК

Не се жертвайте

 

Емоции са главната причина за проблемите при Раците в последния юнски ден. На работното място ще решават непосилни проблеми и ще се залавят с трудни задачи само и само да спасят колегите си от провал. До жертви няма да се стигне, защото аспектите на деня са повече от позитивни. Но не си струват жертвите и рисковете, имайте го предвид.

 

ЛЪВ

Енергичен ден

 

В четвъртък се чувствате изпълнени със сили и желание за работа, за действие. Ще искате непременно да вършите нещо, така че ангажирайте професионалния си ден достойно. Очаквайте известие, което ще повиши още повече настроението и ще ви дари допълнителен ентусиазъм. Бъдете интуитивни, днес вътрешният ви глас е ваш добър съветник.

 

ДЕВА

Детайлите са важни

 

Вашата дребнавост е пословична и днес ще я проявявате с пълна сила. Това обаче се превръща във ваш плюс, защото успявате да си направите важни изводи от малките, дребни нещица в живота. Забелязвате важни детайли в поведението на другите хора, които ви говорят много. Вашата задача ще бъде да подходите с разбиране към всяка ситуация.

 

ВЕЗНИ

Потърсете парите си

 

Започнахте доста обещаващо тази работна седмица. Така и ще я завършите. Днес е редно да подхванете изостаналите ангажименти или да се обадите на длъжниците си, за да ги подсетите за ангажиментите към вас. Ще имате успех и при провеждането на срещи с държавната администрация. Там можете да разрешите един проблем.

 

СКОРПИОН

Напрежението стихва

 

В четвъртък усещате, че насъбралото се напрежение лека-полека започва да утихва. Разбира се, вие също трябва да помогнете това да се случи. След като вече се извинихте на своите близки, приятели и колеги за грешките си, сега ви е по-спокойно, защото чувствате тяхната подкрепа и уважение. Тръгвате спокойни и уверени по пътя, който начертахте.

 

СТРЕЛЕЦ

Нужда от спокойствие

 

Подхождате неоправдано наивно към всяка трудност днес и вместо да я отстранявате, влошавате нещата. Възможно е да предприемете недообмислени промени, а те ще се окажат капката, чрез която ще прелее чашата. Избягвайте да действате, работете по рутинните си ангажименти. Важно е да бъдете в спокойна атмосфера и среда на живот.

 

КОЗИРОГ

Положителен ден

 

В добро настроение и кондиция, Козирозите изживяват последния юнски ден с желание и хъс за работа. Не само работа обаче присъства в прогнозата им. Силно залегнал е и личният живот, както и социалните контакти. Контактите обаче осъществявайте само с доверени хора, а в деловите среди не споделяйте плановете си, за да не получите нож в гърба.

 

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте контакти

 

И днес се чувствате добре, спокойни и дейни. Добре е да се предпазите от вземането на решения, защото в момента някой се възползва от това, че сте разсеяни и неособено концентрирани. Може да ви подведат, така че внимавайте и обмисляйте детайлите. Избягвайте контактите, които в момента ще се окажат основният фактор за лошото ви настроение.

 

РИБИ

В добра кондиция

 

Четвъртък ви намира в добра кондиция и шансовете за успех не са никак малки. Станали сте прекалено интуитивни и днес предусещате среща с неприятни хора. Тя ще се осъществи на работното място, а ласкателствата към вас няма да са никак малко. Бъдете внимателни дори ако отидете на интервю за работа. Някой ще се опита да ви излъже.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Общителни, но прекалено плахи сте вие, които сте се родили на 30 юни Често се предоверявате на не когото трябва, а това ви носи само разочарования. Доста от вас с течение на времето са изградили една стена между себе си и обкръжението именно поради такива съображения – да не бъдат измамени. Не се предоверявайте още в първите мигове на запознанството. Опознайте човека и чак след това му разказвайте съкровените си тайни. Живейте сред хората, не се отделяйте от тях, но бъдете малко по-предпазливи.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги довършите.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *