Верига за бързо хранене предлага безплатни сандвичи до живот на 10 души, които си сменят името на Бургер

Почитателите на бургерите със сигурност ще се зарадват да научат, че австралийска верига предлага безплатни сандвичи до живот на 10 души, които сменят името си, пише в. „Дейли експрес“.

От „Мистър Бургер“ съобщават, че мечтата на 10 любители на този тип сандвичи може да се сбъдне, ако те сменят името си и представят законно потвърждение за промяната. Едва ли е изненадващо, че новото наименование трябва да е г-н или г-жа Бургер. От веригата заведения освен това изискват кандидатите да са над 18-годишна възраст. Срокът, с който разполагат мераклиите за безплатни бургери до живот, е 31 юли.

От „Мистър Бургер“ напомнят, че ако отново си върнат „нормалното“ име, потребителите ще изгубят правото на безплатни сандвичи. Веригата също така пояснява, че няма да предлага „бургери на корем“ – наградата предвижда до седем безплатни сандвича седмично.

Маркетинговият директор на „Мистър Бургер“ казва, че към необичайното съревнование има голям интерес. Въпреки това досега никой не е представил документ, че е сменил името си на Бургер.

Източник: БТА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *