23 четения

Преизбраха Валерия Дончева за председател на младите социалисти в областта

Валерия Дончева бе преизбрана за председател на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП на първото заседание от новия мандат на областната структура.

На срещата главна тема на дискусията бе ролята на младите в политиката, както и организацията по предстоящите президентски избори.

„Изгубено поколение, безпристрастни наблюдатели” – това са епитети, които не искам да чувам по адрес на младите хора. И въпреки че повечето от тях твърдят, че не се занимават с политика, трябва да знаят добре, че всичко е политика. Затова нашата отговорност – на малкото млади, занимаващи се с политика, е с ежедневната си работа да показваме на останалите млади правилния избор. Защото няма нищо по-хубаво от това млади да правят политика за млади.” Това каза веднага след избора й Дончева към членовете на младежкото обединение от областта. Форумът избра и ново ръководство на младите социалисти с трима зам.-председатели – Йордан Чейреков от Горна Оряховица, Георги Колев от Свищов и Георги Шопов от Павликени – и тримата председатели на младежките структури в своите общини.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *