78 четения

Разкриха обир на каса с 6000 лв., Павлин Шулца обявен за издирване

Великотърновски криминалисти разкриха извършителите на кражба на сейф с близо 6000 лв. от фирмен офис в града, съобщиха от МВР в петък. На 14 юни в 23,20 часа в полицията е получен сигнал за извършена кражба на метална каса с намиращи се в нея 5918 лв. от фирмен офис. Престъплението е извършено чрез последователно счупване на три секретни патрона на входна врата. Парите били на фирма за бельо, която имала касово помещение на „Картала”. Апашите научили, че там ще има сериозно количество пари, и ударили сейфа. После си разделили плячката и похарчили парите.

След разследването извършителите са установени – 23-годишният Д. И., 25-годишният В. С., известен на полицията и осъждан, и двамата от Дебелец, и 34-годишният П. Р. от Велико Търново, също познат на полицията и осъждан. Д. И. и В. С. са задържани. Третият от бандата – Павлин Рачев – Шулца, обаче все още се укрива от полицията и е обявен за издирване.

Един коментар за “Разкриха обир на каса с 6000 лв., Павлин Шулца обявен за издирване

  • 04.07.2016 в 15:25
    Permalink

    Когато престъплението е извършено от българи – Д. И. , В. С. , П. Р. , а когато е от цигани директно се цитират имена . Жалка работа.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!