21 четения

Възпитаниците на студио „Румина“ се върнаха с награди от Румъния

С КУП НАГРАДИ СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС STARS OF SONG В РУМЪНИЯ ТРИМА ВЪЗПИТАНИЦИ НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКОТО СТУДИО „РУМИНА“. Стефан Иванов, Ани Попкръстева и Албена Цачева са се преборили за отличия с таланти от Португалия, Италия, Молдова, България и Румъния на възраст от 5 до 18 години.

9-годишният Стефан Иванов е успял да спечели второ място в своята възрастова група. Малчуганът се е представил с песните „Клоунът“ на Васил Найденов и Oh, Darling на „Бийтълс“. Ани Попкръстева, която е на 14 год., е била отличена с поощрителна награда за изпълнение на песните „В очакване да съмне“ на Ваня Костова и Welcome To Burlesque на Шер. Ани е получила и покана за безплатно участие в международен конкурс в Анталия, Турция, лично от неговия директор Толга Гюрдил. С поощрение се е завърнала от Къмпулунг и 17-годишната Албена Цачева, която се е представила с „Трябва да знам“ на Маги Джанаварова и песента на Швеция за „Евровизия” Undo. Талантите на студио „Румина“ се подготвят от вокалния педагог Мирела Величкова.

Поканите си за участие в конкурса Stars of Song малките изпълнители са получили миналата година след отличното си представяне в песенното състезание „Нека да е лято“, което се провежда в Павликени. Преди да излязат във ваканция, възпитаниците на студиото ще изнесат и самостоятелен концерт за празника на гр. Левски.

Сн. личен архив студио „Румина“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!