Дневен хороскоп. Прогноза за 5 юли, вторник

Луната преминава от Рак в Лъв в 17.27 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 1-ви във 2-ри в 6.11 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Остават нежелателни плановите операции в областта на стомаха, гърдите, гръдния кош и млечните жлези. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с храносмилането, гастрит и кашлица.

Красота и външен вид: И вторник е неблагоприятен за подстригване на косите, коламаска на тялото и пилинг или маски на лицето. Можете да направите водни процедури, посетете минерални бани.

Хранене и диета: Стартира двуседмичен период, през който Луната е нарастваща и по-трудно топим излишните килограми, дори да сме на диета. Бъдете търпеливи, резултатите от хранителния ви режим, който сте стартирали наскоро, ще бъдат налице през последната десетдневка на юли, когато настъпва отново пълнолуние.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината обилно с чиста вода и минерални торове. През целия ден можете да пресаждате растения.

Нумерологичен хороскоп: Лесно променяме приятелските си кръгове, изменяме средата си на живот с надеждата да срещнем по-добри хора около себе си. Невинаги обаче надеждите се оказват оправдани. Бъдете мнителни към новите запознанства.

Звездни аспекти за деня: Днес е последният ден от престоя на Луната в Рак и тя не сключва аспекти с останалите планети. Бъдете внимателни в действията и не предприемайте никакви важни инициативи. Меркурий и Нептун са в тригон. Силната интуиция често ни прави мнителни, но и очакващи един по-добър живот. Възможно е да повярваме в утопии и така значително да се отдалечим от реалния свят.

ОВЕН

Пререкания с шефа

Днес представителите на Овен ще успеят да осъществят замислени промени както в личен план, така и на работното място. След тях ще се чувстват доста по-добре и удобно в кожата си. Единственото, от което е хубаво да се пазят, е явен конфликт с ръководството. Агресията там ще им коства много загуби, добре ще бъде да я предотвратят.

ТЕЛЕЦ

Не търсете заеми

Мнозина Телци осъществят нови контакти или се възползват от стари познанства, за да свършат дадена работа. Единствената заплаха идва от страна на финансите. Нуждаете се от определена сума пари. Избягвайте искането на заем или тегленето на кредит. Опитайте да решите проблема си със собствени средства или го отложете.

БЛИЗНАЦИ

Търсите спокойствие

Вторник е благоприятен, но много напрегнат. Нервите идват главно от среща с недоброжелатели – хора, които ще възпрепятстват набраната от вас инерция. Заложете на вътрешното си равновесие и спокойствие. Избягвайте негативните емоции и ще преодолеете трудностите. Не позволявайте на другите да се намесват и да диктуват живота ви.

РАК

Натоварващи срещи

Във вторник са залегнали доста задачи в програмата ви, но добрата новина е, че ще успеете да ги свършите изцяло и всички. Концентрирайте се и не правете излишни действия. Често ще се разсейвате с незначителни неща. Избягвайте срещите с хора, които са ви неприятни. Новите запознанства днес също ще ви носят разочарования.

ЛЪВ

Пазете се от грешки

По-скоро рутинен е вторникът и за повечето Лъвове, макар те в един момент от деня да пожелаят известно ново начало. Не е време за подобно нещо, защото така и ще си остане напразна инициатива. В момента следва да са внимателни и прецизни в действията си. Грешките не са позволени, защото ще струват скъпо след време и ще се поправят трудно.

ДЕВА

Успешни контакти

Решителни са представителите на Дева този вторник, но често действат прибързано и грешно. Шансовете за добри ходове идват в сферата на контакти с чужденци или хора от далечни градове, но в никакъв случай с близки делови партньори. С тях е вероятно да спорят за всякакви дреболии. Не си заслужава да го правят, ако не искат да попаднат в конфликти.

ВЕЗНИ

Семейни спорове

Вторник носи сигурни обещания за Везните. Те се намират в благоприятен период и днес е подчертан успехът им в сферата на разговорите, контактите и деловите взаимоотношения. Любовта също ще премине под знака на съдбовната закрила. Подобряването на отношенията в семейството ще започне със скандал, който ще реши спора.

СКОРПИОН

Ниска активност

И представителите на Скорпион ще преживеят един хубав и благотворен вторник. Те не бива да избързват и да се заемат с нови неща, освен ако не е належащо. На работното място активността им няма да е толкова проявена. Това е и изискването на деня – да не се заемат с важни инициативи и да оставят значимите решения за утре.

СТРЕЛЕЦ

Капризи в службата

Често влизате в конфликти във вторник. Най-вече колегите ви дразнят с присъствието си. Не ги винете. Липсата на емоционална стабилност е причината за лошото ви настроение. Прекалявате с капризите на работното място, но за сметка на това в семейството ще бъдете спокойни и сговорчиви и ще прекарате една приятна вечер.

КОЗИРОГ

Приятелска помощ

Вторник ще бъде много хубав, ако не се вглеждат в малките негативни неща и не обръщат внимание само на най-лошото. Отворете душите си и приемете положителната енергия. Приятел ще ви помогне в едно определено начинание. Разчитайте на подкрепата му, защото за в бъдеще е вероятно да работите в тясно партньорство.

ВОДОЛЕЙ

Влияете върху другите

Намирате се в период, когато всички ви подкрепят и очакват вашата дума. Наистина имате значително влияние върху емоциите на хората около себе си и затова не бива да си позволявате и нотка негативни чувства. Вторник е хубав ден и можете да преодолеете вътрешното си недоволство, стига да проявите малко воля и желание за успех.

РИБИ

Ден за планиране

Вторник, макар и натоварен, обещава да бъде задоволителен откъм успехи. Най-активните ще се заемат с продуктивни идеи. Тук става въпрос за идеи, а не за радикални действия. Днес се заражда онова, което започвате да кроите от сега нататък. Не подписвайте документи, за да не си създадете излишни главоболия в бъдеще.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Във вас бушуват две природи. Едната е тази на Рака, която ви дърпа назад и ви прави предпазливи, изчакващи и мудни на моменти. Другата е тази на цифрата пет в датата ви на раждане. Тя ви тласка да сте напредничави, променливи и търсещи. Събрани в едно, тези две природи ви правят противоречиви хора, които невинаги са наясно с целите и желанията си. Задължително е да намерите златната среда, която ще ви направи умерени и предприемчиви Раци. Семейството е важно за вас и никога не бива да го пренебрегвате.

Навлизате в една от най-щастливите години от своя живот. Ще се разкрият множество възможности пред вас. Оползотворете ги напълно. Избягвайте лицемерните контакти и запознанства, от които ще си патите в бъдеще. Усещайте с вътрешната си интуиция хората, чиято цел е да ви навредят.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *