Останал без дом заради кредит потрошил жилището на новия собственик

РАЗЯРЕН ТЪРНОВЕЦ ОТИВА НА СЪД, ЗАЩОТО ОТМЪКНАЛ ВЕЩИ И РАЗБИЛ ЦЕЛИЯ СИ БИВШ АПАРТАМЕНТ, когато в него трябвало да влезе нов собственик. 43-годишният Васил М. е обвинен в причиняване на вреди на новата стопанка за над 10 000 лева. Мъжът затънал в борчове преди години, за да направи основен ремонт на апартамента си. После учредил в полза на банка договорна ипотека за кредит от 110 000 лева. След това съвсем закъсал и спрял да плаща и банката дала имота на частен съдебен изпълнител. Той го продал на търг, който бил спечелен от дама. Преди да даде ключовете на новия собственик, Васил обаче изнесъл каквото може, а останалото потрошил. Той демонтирал блиндираната входна врата, разбил всички дограми, радиаторите, душ панела, мивките, батериите. Начупил дори плочките и ламинирания паркет и натрошил гипскартона по таваните. Това се случило преди три години. Сега Васил М. е изправен пред Районния съд във В. Търново.

Н. ГЕОРГИЕВА

3 thoughts on “Останал без дом заради кредит потрошил жилището на новия собственик

 • 05.07.2016 в 18:56
  Permalink

  Що не и счупи и главата бе Васко,но и това скоро ще се случи на някоя алчна помия.Сгрешил ,фалирал ,вземайте го и не търсете повече човека .Защо ипотеката е на стойност 100000 а го продават за 40000.

  Отговор
 • 06.07.2016 в 0:15
  Permalink

  Кой му е виновен? И какъв е този „скромен“ заем от 110 000 лв. за ремонт? Никой не му е крив, че не може да си прави сметка за парите.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *