15 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 6 юли, сряда

Луната е в Лъв. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-и в 7.19 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на сърцето и диафрагмата. Внимавайте, възможно е внезапно повишение на кръвното налягане. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със сърдечния мускул, диагностицирането на аритмия и миокардит. Забранена е коронарографията.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се ускорява заради фазата на Луната. Не се препоръчва престоят в сауна, която може да доведе до нежелани сърдечносъдови смущения. Избягвайте масажите около сърцето и диафрагмата.

Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на диета. Хапвайте по малко и начесто. Организмът се нуждае от белтъчини. Можете да ги набавите от леки и постни меса, млечни продукти, риба и яйца. Ако постите в сряда, наблегнете на плодовете и избягвайте бялото брашно и захарта.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо и тъмносиньо.

Нумерологичен хороскоп: Нека потискаме страстите и позволим на духа си да бъде свободен. Можем да се сдобием с положителни емоции, като се заемем с работа, която ни носи радост и удовлетворение. Хубаво е да се обогатим със знания. Те ще са ни ценни за идните дни и седмици.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Лъв ни зарежда със сили, от които се нуждаехме в последните дни заради новолунието в Рак. Настъпва време на оживление и разпалване на страстите. Звездните аспекти са благоприятни и вещаят един пълноценен ден. Луната е в тригон със Сатурн. Ще се справите благополучно с тежки ангажименти. Вечерта Венера и Марс са в тригон. Силно подчертано е привличането между половете. Любовта присъства в днешния хороскоп. Насладете й се.

ОВЕН

Вдъхновени сте

В сряда сте заредени със сили и енергия. Успявате да подредите мислите си и още до обяд изготвяте планове за действие до края на седмицата. Пред вас стоят много възможности в този отпускарски сезон. Не ги пропускайте, а ако излизате в отпуска – просто съчетайте всичко това във времето. Сряда ви вдъхва нов живот и приятни емоции.

ТЕЛЕЦ

Любовни трепети

И вие се радвате на сериозно вдъхновение днес. Използвате чара си навсякъде. Благоприятният тригон между Марс и вашата планета управител Венера е сигурен знак, че нещата около вас се нареждат. Имате силни предчувствия, на които е добре да обърнете внимание. В любовта настъпва нов, по-благоприятен период. Насладете му се.

БЛИЗНАЦИ

Търсете приключения

Предстои ви ден, изпълнен с разговори, комуникация. Оживлението е явно и вие не стоите на едно място. Не можете да бъдете стационарни, затова се постарайте да вършите такава работа, която изисква движение. Рутината и ежедневните ангажименти отложете за друг ден. Нека сряда бъде наситена с приключения. Това ще ви зареди с енергия.

РАК

В нов период сте

Време е да си отдъхнете. Новолунието премина и вече не ви влияе толкова силно, колкото през последните два-три дни. Съберете мислите си. Днес оживлението е налице. Имате добри идеи, които можете да превърнете в реалност. Вече се намирате в съвсем нов период. Насладете му се. Овладяхте напрежението и тръгвате уверено напред.

ЛЪВ

Не бъдете прибързани

Луната вече гостува във вашия знак и ви предупреждава да бъдете една идея по-сдържани и внимателни. Шансове никак не ви липсват, но ентусиазмът ви е толкова голям, че често ви хвърля пясък в очите и мъти здравия разум. Обмисляйте предложенията, а също и действията си. Не бъдете прибързани, за да не допуснете грешки, които да ви навредят.

ДЕВА

Поглед назад

Колкото и да ви се иска днес да стартирате с нови начала, това е противопоказно. Обърнете се назад и затворете страниците, върху които сте писали, но са останали недовършени във времето. Няма как да изградите едно здраво бъдеще, без да сте разчистили изцяло сметките си в миналото. Помислете върху това и се заемете с изостаналите дела.

ВЕЗНИ

Ново начало

В сряда сте в добро настроение. Самочувствието ви е на ниво, знаете точно колко можете и какво сте в състояние да направите. Мнозина са на мнение, че заслужават нова, по-добре платена работа. Не ви липсва кураж, за да я потърсите. При всички положения този ден задвижва едно ново начало, което ще промени живота ви в следващите месеци.

СКОРПИОН

Любовна забежка

Сряда се оказва доста важен ден за вашето професионално развитие. Имате нужда да направите планове за действие и да ги следвате стриктно. Не прекалявайте с претенциите си към колегите. Ако не успявате да се сработите с тях, по-добре действайте самостоятелно. Вечерта не е изключена извънбрачна забежка. Помислете обаче дали си струва.

СТРЕЛЕЦ

Забравете злобата

Движението на Луната в Лъв ви зарежда с енергия и добро настроение. Като цяло звездната обстановка днес е доста обещаваща и можете да се възползвате изцяло от нея. Забравете злобата и ненавистта, не се дразнете на хората около себе си. Приемете ги такива, каквито са. Това ще ви донесе вътрешно спокойствие и един благодатен ден, на който да се насладите.

КОЗИРОГ

Успешен и спокоен ден

Днес сте практични и често вземате решенията си прибързано, но правилно. Действате без излишна емоция. Не обвързвате плановете си с другите хора около себе си и това ви дава определена свобода на действия и решения. Всичко върви добре и можете да разчитате на един успешен и спокоен ден. Нещата са изцяло във вашите ръце.

ВОДОЛЕЙ

Любовна среща

В сряда вземате важни решения, от които зависи изцяло близкото ви бъдеще. Мнозина вече са в летен отпуск, а за други той все още предстои. Не бива да претупвате задълженията си на работа, ако не почивате. В личен план този ден е доста силен спрямо необвързаните представители. Те имат възможност да осъществят една вълнуваща среща.

РИБИ

Разчитайте на себе си

Предстои ви първият от поредицата натоварени дни. Не претупвайте ангажиментите си, а ги вършете стриктно и поетапно. Имате нужда от помощ, но не се знае дали колегите ще бъдат отзивчиви към вас. Затова е важно да разчитате на себе си. Денят изисква да повярвате в собствените си сили и да свършите подобаващо своите ангажименти.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Най-голямата ценност за вас е семейството ви. Това, в което сте израснали, и това, което ще създадете или сте създали. Думата „семейство” за вас крие в себе си дълбок философски смисъл. Тя е свещена. Не давате да се изговори нищо против близките ви. Закриляте ги и ги пазите. Трябва обаче да преодолеете прекалената ревност, която чувствате към тях. Понякога критикувате повече от полезното своите близки и те ви възприемат като строги, мрънкащи и досадни. Не им се сърдете, защото често досаждате със съвети и наставления, дори когато е ненужно.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!