22 четения

„Локомотив” си върна Янаки Смирнов, спонсори купиха автобус на клуба

Автобус за нуждите на ОФК „Локомотив“ закупиха в понеделник спонсори на горнооряховския клуб. Возилото е от марката „Ивеко” и с него представителният отбор замина на лагер в Трявна. След като бъде брандиран в цветовете на „железничарите”, рейсът ще бъде представен на медиите, съобщи Николай Рашков, член на Управителния съвет на „Локомотив”. Той добави, че в клуба като спомоществовател се завръща фирма „Прити”. Фирмата бе спонсор на горнооряховчани в продължение на дълги години, като играчите от първия тим играеха с логото й на гърдите в „Б” група. Сега то ще е разположено на гърба на фланелките под номерата.

Междувременно приключиха преговорите около завръщането в състава на Янаки Смирнов. Голаджията идва в Горна Оряховица, като преотстъпен от „Лудогорец” (Разград). Смирнов бе голмайстор на „железничарите” през първия им сезон след завръщането в професионалния футбол, когато реализира 23 попадения в 26 мача, а през миналия игра за втория отбор на разградския клуб, чиято собственост е.

Подписан е договор с халфа Георги Каранейчев, който дойде на проби миналата седмица. Нова екипировка за тренировки и свободното време получиха играчите на „Локомотив”. Тя е изработена от фирма „Спортика”. Готови са и официалните екипи, но те ще бъдат раздадени, след като се уточни окончателно тимовият лист за новото първенство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *