16 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 8 – 14 юли

Прекрасни перспективи пред Везните, Раците заздравяват финансите си

Здраве: Основна заплаха не само заради жегите, сезона и вирусите, а и заради движението на Луната в Дева днес и през уикенда си остават предупрежденията за чревни разстройства и проблеми със стомаха и организма главно причинени от негодни или неизмити храни и хранителни продукти. В понеделник и вторник пийте толкова вода, колкото ви се иска, не се насилвайте да гоните определена норма. Организмът задържа вода и можете да почувствате подутост, която в никакъв случай не лекувайте с диуретични лекарства. В сряда и четвъртък запекът е знак, че в организма ви са се натрупали сериозни замърсявания, които е добре да изчистите чрез гладуване или балансирано хранене.

Красота и външен вид: Днес и утре можете да подстрижете и боядисате косите си. Цветът и прическата ще се запази дълго време. Подходящи дни за подстригване на косите са неделя, понеделник и вторник. Заради фазата на Луната растежът се забързва. В сряда и четвъртък идете на минерален плаж. Ще подейства благоприятно на организма.

Хранене и диета: Луната е нарастваща и резултатите от диетите не са толкова обнадеждаващи. Въпреки всичко не се отказвайте и балансирайте храненето си. Днес и през уикенда обърнете особено внимание на продуктите, с които готвите – следете за срока им на годност и ги измивайте добре, преди да ги сервирате сурови. Така ще си спестите доста проблеми с червата и стомаха. Лунната диета тази седмица стартира във вторник, 12 юли, точно в 01.51 часа с настъпване на фаза първа четвърт.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Дева, Везни и Скорпион. Даваме си сериозна сметка за някои накриво казани думи в последния един месец. Време е да се извиним или ако някой ни се извини – да приемем и простим. Така ще ни олекне. Насладете се на един великолепен уикенд заради хармоничния аспект между Слънцето и Юпитер. Щастието е на ваша страна, но то няма да ви споходи, ако и вие не направите нещо, за да го привлечете. Насладете се на живота си. През работната седмица се налага да поработите малко и върху своето лично поведение. На 13 юли Венера навлиза в Лъв, а на 14 юли Меркурий прекрачва границите на същия знак. Движението на двете планети в Лъв ни дарява с известна доза оживление, но и отправя предупреждение. Не бива да се залавяме с непосилни дела или да оценяваме предложенията само по лъскавите им обвивки. Не се надявайте на чудеса, ако с поведението си не сте сторили нищо, за да ги заслужите.

ОВЕН

Наслаждавайте се на живота

Очаква ви благоприятна седмица, която можете да изживеете с много добро настроение и положителна нагласа. Свършете замисленото днес и се отдайте на хубави преживявания през уикенда. Насрочете си срещи с хора, с които се чувствате прекрасно. През новата работна седмица ви очакват раздвижвания и промени. Навлизането на Меркурий и Венера в Лъв е повод в живота ви да настъпи оживление – нещо прекрасно и в съзвучие с летния юли. Наслаждавайте се на живота и гребете с пълни шепи от него.

ТЕЛЕЦ

Бъдете пестеливи

През този период ще се наложи да обърнете малко повече внимание на близките си, на семейството и на хората, които обичате с цялото си сърце. Навлизането на Венера и Меркурий в Лъв ще предизвика желание да направите ремонт вкъщи или да разместите някои мебели за по-добър комфорт. От друга страна, започва едномесечен период, в който е добре да сте малко по-пестеливи, за да не си докарате финансови проблеми. Избягвайте кредитите и си правете стриктна сметка. В любовта сте особено ревниви и това едва ли ще се хареса на половинката ви.

БЛИЗНАЦИ

Разговори и срещи

За вас предстои благоприятен период, който изисква да бъдете особено адекватни и да планирате всяко свое действие. Срещите с приятели и хора от близкото обкръжение ще преобладават. Излизанията зачестяват, а позвъняванията по телефона ще са ежедневно явление. Прекарвате повечето от времето си с някого и разговаряйки с някого. Внимавайте през работната седмица тези разговори да не ви разсеят. Не бива да си позволявате допускане на грешки, които за в бъдеще ще ви струват скъпо.

РАК

Заздравявате финансите

Добрата новина е, че напрежението и липсата на сили и енергия вече са в миналото. През тази седмица успявате да се настроите положително и по този начин да предизвикате щастието на своя страна. Благоприятният аспект между Слънцето и Юпитер, навлизането на Венера и Меркурий в Лъв – всичко това говори за подобрение на финансовото и материалното ви състояние. Ще се чувствате прекрасно, ако има кой да оцени действията ви, работата ви и да ви потупа по рамото.

ЛЪВ

По-добър период

Очаква ви прекрасна седмица, през която реализацията и в личен, и в служебен план върви с пълна пара. Не забравяйте, че Юпитер е в благоприятен аспект със Слънцето – вашия управител. Късметът ви следва по петите, но не бива да очаквате той да свърши цялата работа. Нужна ви е активност, за да вървите напред. Венера и Меркурий навлизат в знака ви и в следващия един месец ще ви помогнат да хармонизирате взаимоотношенията си с обкръжението и да общувате по-свободно с всички хора около себе си.

ДЕВА

Задълбочени в себе си

Тази седмица ще бъде доста значима за вас. Предстоят ви възможности и шансове, след като Луната гостува в знака ви днес и утре. Бъдете отговорни. Мнозина от Девите ще си направят сериозни анализи, изхождайки от грешките в миналото. Време е за преоценка. Юпитер и Слънцето ви помагат да поддържате сферата на общуването, въпреки че сте се затворили в себе си. Никой няма да разбере за вашите вътрешни вълнения. Меркурий и Венера навлизат в Лъв. Променяте се, ставате още по-задълбочени и вглъбени в своите мисли и цели.

ВЕЗНИ

Прекрасни перспективи

Очаква ви благоприятен период. След като от десетина дни работите по затварянето на една стара страница, вече е време да разберете, че цялата книга е прочетена. Венера навлиза в Лъв, откъдето активира с пълна сила вашия обществено-социален живот, желанието ви да се наситите със страсти и преживявания. Меркурий също сменя знака и ви позволява да се реализирате благоприятно на работното място. По всичко личи, че нещо в живота ви потръгва. Отнесете се сериозно към възложените ви задачи и можете да очаквате повишение, а в любовта – ново запознанство.

СКОРПИОН

Не е време за отпуск

Желанието ви за връщане към традиционното ежедневие няма да бъде изпълнено и през тази седмица. Предстои ви период на силни страсти, емоции и възможност да изявите своята лична индивидуалност. Оправдаете ли очакванията на хората, които възлагат надежди на вас, съвсем скоро социалният и материалният ви статус могат да бъдат променени. Внимавайте в началото на идната седмица. Меркурий и Венера навлизат в Лъв, откъдето активират сферата на служебния ви живот. Може би краят на юли и началото на август не са най-благоприятното време за отпуск.

СТРЕЛЕЦ

Положителна енергия

За вас също предстои един доста вълнуващ период. От една страна, той е завършващ, защото ви помага да положите края на нещо, което ви беше страх да приключите в последните няколко месеца. От друга страна, хармоничният аспект между Слънцето и вашия управител Юпитер е причина да се чувствате окрилени от нови идеи, мечти и амбиции. Пътуванията на кратки и дълги разстояния са прекрасен начин да разпуснете напрежението и да се почувствате облагородени. Меркурий и Венера навлизат в сходния по стихия знак Лъв. Възползвайте се от целия този букет положителна енергия.

КОЗИРОГ

Шансове за приходи

При вас в момента всичко се върти около материалния свят и спестяванията ви, които в последно време се изпариха заради увеличените разходи. Нищо друго не може да ви направи щастливи, както парите в банковата сметка и признанието на работното място. Е, напоследък и двете някак си липсват. През тази седмица имате възможност да получите допълнителни приходи, които да заделите за черни дни. Навлизането на Меркурий и Венера в Лъв също имат отношение към печеленето на пари, така че престои да станете малко по-гъвкави, да получите предложение за допълнителна работа или просто да ви платят стари борчове, с които да запълните дупките.

ВОДОЛЕЙ

Постигате хармония

Чувствате сила и мощ. Сега е времето да влеете потенциала си в нови дейности или поне да вземете важни решения за бъдещето. Венера навлиза в Лъв. Оттам тя активира зона на засилени контакти и възможност да срещате подходящи хора в делови, бизнес или личен план. Директният Меркурий също сменя знака си и навлиза в Лъв. Ще ви помогне да се погрижите за себе си, да уточните своите лични интереси, да уравновесите емоциите си. Като цяло тази седмица ви помага да хармонизирате личните си взаимоотношения и тези със заобикалящия ви свят.

РИБИ

Бъдете по-отговорни

Очаква ви седмица, през която ви се изсипват хиляди отговорности на главата. Трябва да откликнете навреме, без да отлагате нищо за бъдещето. В момента се намирате в щастлив период и не мислите за сериозните неща от живота, но само след два дни обстоятелствата ще бъдат променени. Подгответе се да вземате важни решения, от които зависи не само вашето развитие, а и развитието на хората около вас. Не се страхувайте от поемане на отговорности, по-скоро го приемете като чест. В любовта стартира едномесечен период, в който е добре да бъдете по-деликатни с половинката.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

8 юли. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Материалната стабилност за вас не е само мечта, а цел в живота. Внимавайте обаче да не се материализирате изцяло, защото една малка загуба би ви докарала до лудост. Всичко при вас ще идва постепенно, не наведнъж. И в работата ще е така. Ще се изкачвате бавно и постепенно по стълбичката на йерархията. Не прескачайте нито едно стъпало, за да не паднете надолу по гръб.

Навлизате в прекрасна година, която може да се нарече година на любовта. Над вас ще бди Венера, а тя покровителства добрите взаимоотношения и кроткия, сговорен тон. Мнозина, които имат дълготрайни връзки, ще пристъпят към бракосъчетание. Следващите дванайсет месеца са най-добрите за подобни намерения.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, щитовидната жлеза, носа и носоглътката. Чести настинки говорят за отслабване на имунната система. Приемайте повече витамини.

9 юли. Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дългия път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло с имунитета.

10 юли. Въпреки че сте представители зодия Рак и от вас се очаква да всявате спокойствие и семейна хармония със своето присъствие, рождената ви дата 10 юли ви прави сприхави и избухливи хора. Често изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да съжалявате за това и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро. На други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремили дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!