58 четения

Три първи места в международни шампионати извоюва търновската маникюристка Марианна Ляскова

ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА БЕ НЕОБХОДИМО НА МАНИКЮРИСТКАТА МАРИАННА ЛЯСКОВА ДА ДОКАЖЕ ТАЛАНТА СИ НА СВЕТОВНО НИВО. Тя успя да се сдобие с три престижни отличия от международни шампионати, преборвайки ожесточена конкуренция и налагайки като водещ своя стил на работа.

Марианна прави маникюр, ноктопластика, педикюр, спа педикюр, дизайн на нокти с висококачествени и професионални материали, както и първия хибриден лак. Търновката се занимава още и с професионален грим, допринасяйки за завършената визия на булки, абитуриентки и т.н.

Подтиквана от свои доволни клиентки, тя се впуска в предизвикателството да премери сили със свои колежки от цял свят за първи път през пролетта.

Авторската й творба на тема „Акрилова флористика” впечатлила журито на конкурса за маникюристки G.H.W., който се провел през март в Испания. Тогава търновката се прибрала с първа награда в категория „Дебют”.

Участвала е и в G.H.W. в руския град Новоросийск, отново в същата дисциплина, където оценяващите й отредили безапелационно първото място в категория „Мастер“. В Рим също е удостоенна с голямата награда „Мастър“, а миналия месец спечелила конкурса Golden Bulgarien rose в София. Марианна Ляскова стартира кариерата си през 2004 година и бързо успява да спечели доверието на търновските жени. „Да си маникюрист, е съчетание на творчески дух, технически и професионални успехи, перфектно изпълнени детайли и индивидуален подход, за да превърнеш едни нокти в малко изящно произведение на изкуството”, смята тя.

Любовта й към професията и желанието за развитие, растеж и самоусъвършенстване в модната индустрия я отвеждат на обучение при Елена Шанланская, която е едно от най-ярките имена в бранша. След докосването до тази невероятна и харизматична личност, която преподава и организира нейл шампионати по целия свят, и под опеката и нахъсването от страна на Мирослава Велева, международен съдия и организатор на тренинги със световни имена от бранша, Марианна постига забележителни успехи, с които презентира не само себе си, но и Велико Търново на престижни международни форуми.

Г. ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!