9 четения

Преизбраха Лъчезар Косерков начело на ГЕРБ Предприемачи в Стражица

ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКАТА СТРУКТУРА НА ГЕРБ СЕ ПРОВЕДЕ В СТРАЖИЦА. На форума присъстваха клубният ръководител на областната бизнес организация Атанас Парушев, както и общинският координатор на ГЕРБ в Златарица Стефан Бранзелов.

Оживление сред предприемачите се забелязва през последните месеци, стана ясно от отчета, който бе направен за миналата година. Оптималното възползване от възможностите, предоставяни по различните европейски програми, е предпоставка за оцеляването и развитието на дребния бизнес в малките общини, единодушни бяха присъстващите. Те отчетоха положителното влияние от подновеното европейско финансиране, което на два пъти бе блокирано заради злоупотреби при правителствата на тройни коалиции и два пъти бе възстановено при управление на Бойко Борисов.

Досегашният общински координатор на ПГЕРБ – Стражица, Лъчезар Косерков бе единодушно преизбран. Той благодари за гласуваното доверие и заяви, че ще продължи да работи все така всеотдайно и още по-устремено за развитието на предприемаческата структура на ГЕРБ в малка Стражица. Новият организационен секретар на структурата пък е Иван Палев, реши още събранието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!