17 четения

Силвестър Сталоун отпразнува  70-годишнината си

Силвестър Сталоун отпразнува 70-годишнината си с парти, на което присъстваха над 80 души, съобщи Контактмюзик. Сред тях бяха принцът на Монако Албер и Рики Мартин.
Приятелите на звездата от филма „Крийд: Сърце на шампион“ Виктория и Айзък Оберфелд организираха специално парти за актьора в ресторант „Ла Тратория“ в княжеството. Сталоун бе придружен от съпругата си Дженифър Флавин и дъщерите им. Той довери, че бил шокиран от партито, на което присъствали 88 души.
„Тук съм по покана на приятелката си Виктория – каза Сталоун пред в. „Нис матен“. – За мен това е изненадващо – не очаквах подобна вечер. Смятах, че за 70-годишнината ми тя ще ми предложи хамбургер и пържени картофки. Наистина съм щастлив да видя всички тези хора, особено принц Албер.“
Принц Албер му поднесе рядка черно-бяла снимка с автограф на майка му, принцеса Грейс, като подарък за рождения му ден.
Независимо че навърши 70 години, Сталоун, снимал се във филмовата поредица „Непобедимите“, не възнамерява да забави темповете на работата си като актьор – сега се готви да се превъплъти в образа на мафиотски бос в нов телевизионен сериал. Той води преговори, за да се снима в телевизионна адаптация на режисьора Антоан Фукуа по книгата „Омерта“ на Марио Пузо. „Омерта“, публикувана една година след смъртта на Пузо, е последната книга от мафиотската му трилогия, включваща също „Кръстникът“ и „Последният дон“.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *