7 четения

Студио „Елита” обра наградите от музикален конкурс в Несебър

ГРАНПРИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ВОКАЛНО-ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНКУРС „ГЛАСОВЕТЕ ВИ ЧУВАМЕ“ СПЕЧЕЛИ МАРИЕТА ВЪРБАНОВА, възпитаник на студио „Елита” във Велико Търново. Освен голямата награда от музикалното състезание младата изпълнителка е получила възможност да направи и професионален запис на песен.

Петгодишният Иван Мишев е грабнал първа награда, златен медал и диплом за артистичност в своята възрастова група. Малчуганът се е представил с песента „Мишчици”.

В категорията „Поп, джаз, мюзикъл и класика“ първа награда и златен медал е получила и 6-годишната Теодора Стоянова с песента „И пак е лято”. Преди няколко седмици талантливото момиче се е преборило за първа награда в Букурещ, Румъния, на фестивала Best Romanian singers.

Още три призови отличия са спечелили децата на вокалния педагог Мая Маринова и Венера Гитева, които са на 6 г. Те са се върнали с второ място и сребърни медали, а 5-годишната Енислава Стефанова е трета.

Възпитаниците на Петя Василева са спечелили още куп награди от провелия се за първи път дистантен конкурс. Християна Стайкова е с втора награда и сребърен медал – поппеене, Кармен Даниел – втора награда и сребърен медал на пиано. Пианистките Невена Великова и Нелин Балиева от Полски Тръмбеш също са отличени с първи награди и златни медали. Петя Василева е получила специален диплом за отличната си работа с децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!