16 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 юли, вторник

Луната преминава от Везни в Скорпион в 21.52 часа. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 1.51 часа. Лунният ден преминава от 8-ми в 9-и в 13.54 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелателни операциите в областта на бъбреците. Денят е добър за профилактика и лечение на бъбречни заболявания и проблеми с пикочните канали. Организмът задържа вода. Не приемайте диуретични лекарствени средства.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване, накъдряне, изсушаване или боядисване на косите. Резултатът ще ви хареса. Избягвайте силовите масажи, които могат да нанесат травми на организма.

Хранене и диета: Лунната диета стартира днес точно в 1.51 часа с настъпване на фаза първа четвърт. Целият ден е благоприятен за гладуване, но резултатът от него ще усетите ден-два по-късно, след като организмът се освободи изцяло от излишната вода. Днес, ако не сте на диета, приемайте толкова течности, колкото ви се иска. Не се наливайте излишно. Хапвайте по малко и начесто. Включете ядки в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Червено и розово.

Нумерологичен хороскоп: В добро настроение сме. Имаме късмет при изпълнението на ежедневните си задачи. Можем да променим мисленето си и мисленето на хората около себе си. Добре е да избягваме новите запознанства, които вероятно ще ни огорчат с неискреност след време.

Звездни аспекти за деня: Напрегнат ще бъде днешният вторник. Наумили сте си много задачи за вършене, но едва ли ще успеете да ги отметнете всичките. Движението на Луната във Везни активира традиционно напрегнати аспекти с Уран и Плутон. Този с Плутон беше вчера, а квадратурата с Уран предстои да се случи днес. Ние вече сме свикнали с тези енергии, но въпреки всичко влиянието е напрегнато. Освен тези аспекти днес Луната сключва квадратура с Меркурий и Венера. Преглъщайте думите, които искате да изкажете искрено, защото те директно ще раняват хората около вас. Изберете друг, по-подходящ и спокоен момент, за да проведете откровените си разговори.

ОВЕН

Бъдете тактични

Предстои във вторник да се изнервите от различни обстоятелства, които ви действат възпиращо. Каквото и да предприемете, все някой ще се опита да ви забави или да провали плановете ви. Не разчитайте на помощ и подкрепа от колегите. В личен план премълчавайте повече, за да не влезете в конфликт с близките и да ги огорчите.

ТЕЛЕЦ

Напрегната седмица

Желанието ви е да реализирате една бърза идея, щукнала ви съвсем наскоро в ума. Добре преценете възможностите и шансовете си обаче. Седмицата, в която се намирате, е доста напрегната и често попадате в ситуации, които са непредвидени. В личен план избягвайте конфликтите. Просто си премълчавайте, докато ви мине желанието за кавга.

БЛИЗНАЦИ

Живейте в настоящето

Във вторник идеите ви са по-големи от възможностите и е по-добре да не се захващате с тяхната реализация. Само ще си загубите времето. Обърнете внимание на мъничките цели, които са краткосрочни, насочени към днешния ден. Животът в настоящето ще ви направи по-спокойни и реално гледащи на нещата около себе си. Имайте го предвид.

РАК

Лесно се обиждате

Привидно сте в добро настроение, но вътре в себе си криете силни емоции, които потискате още от сутринта. Лесно влизате в пререкания с другите и се обиждате от думите, които чувате. Раними сте и се затваряте в черупката си. Опитайте се да превъзмогнете негативните емоции и страсти. Не са ви нужни, само товарят вътрешния ви мир.

ЛЪВ

Хубав вторник

Дали вторник ще бъде благоприятен или не, зависи изцяло от вас. Особено важно е още сутринта да си кажете, че денят ви ще е повече от успешен. Вътрешната нагласа допринася за благоприятното развитие на всички дела днес. Избягвайте да влизате в пререкания с околните. Дори някой да ви дразни с присъствието си, не му обръщайте внимание.

ДЕВА

Преценете жертвите

Вторникът предлага професионално развитие и шансове да стабилизирате положението си в работата, но често това е свързано с много големи лични жертви или с пренебрегване на приятелските връзки. Преценете струва ли си. Рано или късно смяната на работата ще даде отражение върху контактите ви. Обърнете повече внимание на половинката.

ВЕЗНИ

Хабите нерви

Твърде емоционален, вторникът ви подлага на няколко изпитания, с които ще успеете да се справите брилянтно. Става въпрос за нервите на работното място, чието начало ще се постави още сутринта и така ще продължи до вечерта. Бъдете по-търпеливи и сговорчиви, във ваш интерес е. Потърсете подкрепата на колегите, дори те също да са заети.

СКОРПИОН

Не играйте роли

Денят е благоприятен за всякакви събития в делови план, стига добре да мерите думите и обещанията си. За нищо на света не се стремете да впечатлявате събеседниците си, като давате обещания или се представяте в светлина, която не е вашата. В личен план е добре да обърнете повече внимание на половинката и семейството, за да предотвратите криза.

СТРЕЛЕЦ

Нова работа

Вторникът при мнозина осигурява доста полезни контакти, които трябва да използвате максимално за своята професионална изгода. Бъдете усмихнати и дружелюбни. При една част разговорите ще протичат прекрасно и ще стигнете до служебни споразумения. При други контактите ще осигурят нова работа. Бъдете позитивни.

КОЗИРОГ

Вижда му се краят

Факт е, че с всеки изминал ден ставате все по-упорити и старателни. Доста важна характеристика на вторника е, че ще получите една желана подкрепа, въпреки че не го очаквате точно в този момент. Денят е напрегнат, но ви позволява да видите малки проблясъци в тунела. Вижда се краят на една професионална задача, която ще довършите до петък.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от лицемери

Няма как да изключим напрежението от прогнозата за вторник при представителите на Водолей, но със сигурност те ще имат късмета да се справят успешно с натоварените ситуации. Хубавото е, че перспективите пред тях са много и изборът какво да вършат днес е голям. Пазете се от конкуренти с нечисти помисли и лицемерни усмивки.

РИБИ

Имате късмет

Натоварен откъм служебни ангажименти, вторник ще бъде ден, когато късметът е на ваша страна. Действайте упорито и смело, за да предотвратите трудностите. Пречки няма да липсват, но ако не се откажете в началото, ще се справите с тях успешно. Често ще се срещате с хора, които ще се опитват да дразнят егото ви. Не им обръщайте внимание.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на 12 юли – ден, който ви е сладка отплата за добри деяния в минало превъплъщение. Контактни и много позитивно мислещи, вие понякога не можете да прецените хората, с които контактувате, защото си мислите, че всички са добри и искрени като вас. Това не е така. Претърпявате доста разочарования и все повече се убеждавате в нелоялността на хората. Не се предоверявайте и не позволявайте да се превърнете в трамплин за постигане на чужди цели.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Бъдете уверени, че това, с което ще се заловите, ще бъде благоприятно за вас. Устремете се към промени, положете основите на нещо, което ще даде резултати през идните девет години.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, аритмии и високо кръвно налягане, най-вече през големите горещини.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *