5 четения

25 жилища за 1,2 млн. лв. ще строи община Свищов

 

25 нови общински жилища предстои да бъдат изградени в Свищов като част от инвестиционната програма на общинската администрация, а сумата, която ще бъде вложена за реализиране на начинанието, е 1,2 млн. лв. Това съобщи кметът на общината Генчо Генчев.

Според изискванията на управляващия орган в лицето на Министерството на регионалното развитие и благоустройството 10% от целия интеграционен план на общината трябва да бъдат отделени за интеграция на ромите и изграждане на социални жилища, обясни градоначалникът.

Александър ШАБОВ

Един коментар за “25 жилища за 1,2 млн. лв. ще строи община Свищов

  • 21.07.2016 в 13:41
    Permalink

    Браво…от нашите данъци да се строят жилища, които да се дават наготово за видите ли интеграция на ромите…Колкото се интегрираха в социалните жилища в Зоната…Ако някой от въпросното Министерство на регионалното развитие е стъпвал на подобно място поне за 5 минути да види що е то интеграция на ромите и в какво окаяно състояние са въпросните блокчета със сигурност щеше да побегне със писъци, но иначе бодро се рапортува по медиите как върви успешно процеса по наливане на парите на данъкоплатеца в кацата без дъно наречена интеграция…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *