Новини

Конкурс по случай Световната седмица на кърменето

От 1 до 7 август във Велико Търново ще се проведат различни инициативи по повод Световната седмица на кърменето. Традиционни организатори на проявата са Регионалната здравна инспекция, Община Велико Търново, центърът за родители „Happy mums” и Младежкият дом в старата столица. Организаторите обявяват конкурс за творби, посветени на едно от най-личните майчински задължения.

Изискването към творбите е да са без ограничения в литературния жанр и обема на написаното. Те трябва да се изпратят до 28 юли на адреси: Велико Търново, ул. „Никола Габровски” N 23, Регионална здравна инспекция, стая 707, или център за родители „Happy mums”, ул. „Mарно поле” N 23,ет. 5, както и на електронна поща: pbpz@rzi-vt.org, t_kalushkova@abv.bg, facebook: Happy Mums.

За всички автори са предвидени награди, а най-добрите творби ще бъдат отличени с ваучери за пазаруване в „Техномаркет” – Велико Търново. Връчването на наградите ще се състои на организирания пикник на 1 август в парк „Дружба” – Велико Търново, от 10:30 часа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *