24 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 22-28 юли

Влагайте положителна енергия във всичко, с което се захващате, използвайте новите си идеи и не се притеснявайте да ги споделите

 

Здраве: През тази седмица сме особено чувствителни. Преминаването на Луната през Риби, а след това през Овен ни прави с уязвима нервна система, но и с прекалено силно его, за да си признаем емоционалните проблеми, от което би ни олекнало. Бъдете внимателни със студените напитки и престоя в помещения с климатик във вторник, сряда и четвъртък. Обърнете си внимание, ако ви заболи гърлото или леко подсмърчате. Не вземете ли мерки, това може да прерасне в по-сериозно неразположение, което да ви повали за няколко дни.

Красота и външен вид: Днес и през уикенда избягвайте да подстригвате косите си. Това време е неблагоприятно и за топла коламаска и пилинг на лицето и тялото. В неделя вечер или в понеделник направете хидратираща маска на лицето. Ще ви се отрази благоприятно. Благоприятни дни за подстригване на косите и направата на коламаска на тялото са дните от понеделник до четвъртък.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и всякакви диети или хранителни режими ще протичат успешно. Можете да започнете своя нов режим в понеделник и ще го спазвате дълго време, без да чувствате неразположение. Лунната диета тази седмица стартира във вторник, 26 юли, точно в 23.59 часа с настъпване на фаза последна четвърт.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната тази седмица е през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци. Не се затваряйте в себе си, а открийте хора, с които да споделите своите болки. Разговаряйте и поддържайте добро настроение. Влагайте положителна енергия във всичко, с което се захващате. Използвайте топлата ласка на слънцето, която също зарежда с енергия. Прекарвайте повече време на слънчева светлина. Слънцето навлиза в Лъв днес, 22 юли, точно в 12.31 часа. Не забравяйте, че там то се чувства прекрасно, защото е на своя трон. Чувстваме оживление, мотивация и добро настроение. В сряда, на 27 юли, Меркурий и Уран са в тригон. Използвайте новите си идеи и не се притеснявайте да ги споделите с хората около себе си. Юли завършва с успешна седмица и въпреки честите критични дни, които преобладаваха в месеца, той си остава един от положителните заради летните емоции и страсти.

 

ОВЕН

Поемете инициатива

 

Напоследък Овните преминаха през етапи на мощни промени. Точно тези размествания на пластовете пробудиха противоречиви емоции. В момента те се страхуват от своята несигурност и това може да се окаже главната причина да им липсва желание за действие през идните дни. Хубаво е да преодолеят това състояние. Мнозина са напът да отложат дела заради емоционален дисбаланс. Напротив, поемете инициативата и ще видите, че всичко ще се нареди.

 

ТЕЛЕЦ

Разчиствате контакти

 

Хубав период за любовта, емоционалните отношения и връзките, на които искрено държите, се задава за вас. Мнозина ще ви разочароват за пореден път и сега можете да ги отстраните напълно от живота си. Това ще даде възможност да обърнете повече внимание на другите хора около себе си, на онези, които винаги са до вас. Покажете им, че наистина държите на тях. В служебната част от седмицата бъдете резервирани към нови запознанства. На работното поле ви чака стабилизация.

 

БЛИЗНАЦИ

Добри вести

 

Спокойствие, увереност и сила са основните линии в хороскопа на Близнаците за следващите седем дни. Точно това ще им помогне успешно да се справят със служебните си задачи, да се радват на активен социален живот. В любовта също ги чакат добри вести и хубави преживявания, защото те успяха да уравновесят напълно своите отношения. Лятото, макар с променливо време, вече идва с добро настроение и такова ще успеят да го запазят още дълго време. Бъдете оптимисти.

 

РАК

Служебни успехи

 

Раците се озоваха в благоприятен период, който предвеща служебни успехи, пари и добри позиции в бизнеса. Те не могат да се оплачат от професионалния си подем и е важно през следващите седем дни да обърнат повече внимание на своя личен живот, любовта и семейството. Стана ясно, че близките не ви подкрепиха в поетите инициативи, и сега ще настъпи моментът да ги убедите, че сте били прави. Докажете правотата си, вместо да им се ядосвате. Нормално е в днешни времена да са по-скептични.

 

ЛЪВ

Нова страница

 

Лъвовете вече направиха опит да отворят нова страница в живота си и ако досега това не им се получаваше, то в някой от следващите дни със сигурност ще успеят да променят много аспекти от живота си. Раздвижването е валидно за всякакви аспекти от тяхното ежедневие – служба, пътуване, местожителство, семейство, приятелски среди. Движението на Венера и Меркурий в техния знак оказва пълната си подкрепа и ги дарява с късмет. Нека му се радват и се възползват от него, влиянието продължава поне още две седмици.

 

ДЕВА

Хранете се качествено

 

Хубавото при Девите е, че ги чака седмица, в която лошите предчувствия и черните мисли няма да съществуват. Ето какво ще доведе късмета при тях и ще им потръгне в доста сфери от живота. Мнозина ще повярват в себе си и в своите собствени умения. Важно е да бъдат малко по-внимателни и педантични, когато вършат важни дела. В личен план дните до края на месеца ще са променливи заради жегите, които не ви се отразяват много добре. Хапвайте по малко и само храна, която е с качествен произход, за да не си създадете стомашно-чревни проблеми.

 

ВЕЗНИ

Желание да пътувате

 

Въпреки притесненията, които имат Везните към този ден, идната седмица ще бъде хубава и успешна. В делови план отпадат доста негативни задължения и ще останат онези, които вършите с желание. По-интензивно ще бъде развитието в любовта и личния живот. Там са характерни някои хубави промени. Със слънчевото време се събужда и желанието ви да пътувате и да се срещате с повече и повече хора. Избягвайте агресията, пререканията, споровете и напрегнатите моменти. Просто не им обръщайте внимание.

 

СКОРПИОН

Пазете се от провал

 

Тази седмица тенденциите при Скорпионите са променливи. Очаква се и успех, но ги грози и опасност от провал. Такъв най-вече е характерен в сферата на финансите и договорните взаимоотношения. Отложете подобни срещи, защото сте склонни да се съгласявате с неудовлетворителни за вас клаузи, които ще дадат отражение след време. В личен план запазете спокойствие, за да не разрушите хармонията в семейството и с приятелите си.

 

СТРЕЛЕЦ

Събудете се за успеха

 

Стрелците трябва да се събудят през тази седмица. Налага се все по-често да са активни, упорити и смели въпреки трудностите, които ще срещат по пътя си. Ще се нуждаят от разбиране, подкрепа и сътрудничество. Колегите няма да отдават голямо значение на предложенията, затова не бива да се разчита на тях. Успехите ще са реални, ако действат самостоятелно и разумно. В личен план трябва да запазят настоящата хармония и доброто си настроение.

 

КОЗИРОГ

Действате със замах

 

Както винаги, Козирозите ще действат със замах и през следващите седем дни. Осезаемо обаче ще бъде напрежението, което напоследък им стана хронична черта в хороскопа. То ще стане причината за конфликти както в личен, така и в професионален план. В последното направление борбата за надмощие е най-големият враг. Вместо да си сътрудничите с колегите, вие ще се конкурирате с тях. Предпазвайте се от силни емоции в любовта и приемете партньора си като своя половинка, а не като враг.

 

ВОДОЛЕЙ

Не залагайте на късмета

 

Променлива беше тази седмица за Водолеите, но те успяват да удържат положението. Тенденцията няма да се измени до края на месеца и пред вас ще стои предизвикателството да се справите с пречките навреме и изцяло. Повече нови перспективи ви чакат от септември нататък, но дотогава не се отпускайте. Планирайте бъдещето си. Седмицата няма да е никак лоша, но е хубаво да бъдете внимателни и да не се предоверявате на късмета си. Него ще го има, но вие трябва да сте водещите при действия и вземане на решения. Не да залагате на него.

 

РИБИ

Скривате се надълбоко

 

Чувствителни, сантиментални и тънкообидни ще са Рибите през следващата седмица. Мнозина ще плуват в най-дълбоките и тъмни води, а това ще бъде причина да не откликнат на някои предложения в службата. За добро е, защото така или иначе големи перспективи не се обещават в тази прогноза. Хубаво е да намерите хармонията вътре в себе си. Ще откриете отговора на доста въпроси, ако си ги зададете откровено. Това е много важно да се случи за личния ви живот.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

22 юли. Ако празнувате рожден ден днес, на 22 юли, то вие сте подвластни на кармична разплата заради грехове, които трябва да изкупвате вследствие на минали прераждания. Това е причината да вървите бавно по своя път. Той, от своя страна, е изпълнен с много трудности и бариери. Склонността ви да се предоверявате, да се мислите за непогрешими и да корите други за собствените си грешки още повече усложнява кармичната ви програма. Научете се да се вслушвате в това, което ви се говори, за да не грешите. Слушайте съветите на близките си и ще видите, че животът ви ще бъде в пъти по-лек.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Точно сега не е моментът да се учите на решителност, защото всяко прибързано решение, което вземате, ще ви носи загуби. Оставете се на течението. То ще ви отведе във вярната посока, а вашето семейство ще ви подкрепя. Подкрепяйте го и вие.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и черния дроб. Не правете безсмислени и несъобразени с лекар диети.

23 юли. Вие сте хора, на които може да се има доверие, защото умеете да опиянявате с приказките си, да вдъхвате респект и да привличате хорските погледи върху себе си. Пазите тайни и поради тази причина сте желана компания и незаменими психолози, пред които човек може да излее своята душа. Живеете благоприятен живот, изпълнен с промени, пътувания и стремеж към върха. Излизайте в чужбина, контактувайте с чужденци, защото това ще ви донесе успех и признание. В личните взаимоотношения бъдете малко по-постоянни. Често сменяте решенията си, мените чувствата си и трудно задържате вниманието върху един определен човек.

Навлизате в година на радост и щастие. Може да се каже, че това е най-позитивната година, сравнена с изминалите девет. Бъдете оптимисти и ще ви се случват само хубави неща. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Предстои ви пълно обновление на средата ви на живот. Можете да намерите нови приятели и да загърбите старите недоброжелатели.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

24 юли. Родени сте на датата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, са идеални, ако се реализирате в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, който не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще претърпите крах –  то е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Робувате ли им, станат ли те едничката ви цел, всичко ще се срине до основи. Бъдете благотворни и помагайте там, където някой ви е помолил за помощ.

Годината, в която навлизате, е трудна за по-младите от вас и рутинна за по-възрастните, които вече са натрупали житейски опит. Не се предавайте пред трудностите, а се борете, за да надвиете всяка пречка, застанала на пътя ви. Бъдете силни и ще успеете. Успехът през тази година е най-сладката ви награда.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!