И ТОВА ГО ИМА. Търновка пусна за продан мъжа си в интернет

„Продавам или разменям за нов телефон съпруга си.” Това гласеше част от обявата, която се появи в събота сутринта за няколко часа в популярен сайт за онлайн търговия. В офертата бе отбелязано, че местоположение на сделката е Велико Търново, а обект – мързелив болярин, който навремето бил футболист. Към обявата бе сложена и снимка на добре изглеждащ мъж на видима възраст 40 години. „Не чисти, не пере, не готви и само разхвърля. На всичкото отгоре е и голямо мрънкало. Поне на външен вид го докарва. Ако някой го иска, може да го вземе да му се любува“, пишеше още в офертата. В ранния следобед обявата бе изтрита, но макар да бе активна за по-малко от 6 часа успя да предизвика огромен интерес и над 5000 преглеждания.

На телефонния номер, който бе посочен в обявата, отговори жена, която обясни, че решила да пусне мъжа си за продан, защото й омръзнало от него. „Това беше един вид отмъщение към съпруга ми след поредния ни скандал. Женени сме от 15 години и имаме две деца“, обясни тя, но отказа да разкрие самоличността си. Жената допълни, че поводът за поредната семейна драма този път било желанието на любимия й да отиде на море с приятели, без нея.

Ядосаната съпруга разказа, че желаещите да го „купят“ били десетки. „Няколко минути след публикацията започнаха да ми звънят и да питат шеговито колко струва мъжът ми. Някои ми предложиха да го вземат под наем, а други казаха, че аз съм го научила сама да е такъв мързелив, като съм му угаждала на капризите и желанията“, коментира тя.

В крайна сметка търновката решила да изтрие офертата, защото се притеснила, че може по-големият й син да я види. Осъзнала, че подходила твърде емоционално и без да помисли за последствията, прикачвайки снимката на съпруга си.

Галина ГЕОРГИЕВА

2 коментара за “И ТОВА ГО ИМА. Търновка пусна за продан мъжа си в интернет

 • 27.07.2016 в 9:07
  Permalink

  Trqbvalo e da mu pokazhe obqvata i komentarite za da ima nqkakuv efekt ot cqlata rabota, a tq podhodila strahlivo…i… da mu pokazhe vratata.

  Отговор
 • 29.07.2016 в 15:30
  Permalink

  Децата виждат много по-лоши неща,случващи се в семейството,така че една обява не би ги уплашила или притеснила. Съпругът е този,който трябва да си направи съответните изводи и да предприеме мерки за оздравяването на домашната атмосфера. Няма да бъде вечно на 40 години, а и възрастта не пречи на инфарктите и инсултите…Дано да не се случва, но човека не е застрахован. Това, което си е надробил ще го сърба най-малко в троен размер и няма да е далеч времето, в което ще се случи!
  Съпругата и децата да са здрави, че да понесат по-леко изпитанието, което им е на главите.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *