Спорт

На група от 24 футболисти ще разчита „Локомотив“ през новия сезон в елита

На група от 24 футболисти ще разчита горнооряховският „Локомотив“ през новия сезон в Първа професионална футболна лига. Преди последната контролна среща с „Ботев“ (Гълъбово) бяха представен отборът, а преди това и новите екипи.

Фланелка в черно-бяло райе и черни гащета ще е официалният екип на „железничарите”. Резервният е в червено-черно и бели гащета. Вратарите са изцяло в оранжево и изцяло в резеда. На гърдите си горнооряховските футболисти ще носят логото на основния спонсор – ЕFBET, а по екипите са още логата на няколко значими рекламодатели – фирмите PRITY, „Енел строй”, GoGrill, „Захарни заводи” и Община Горна Оряховица.

На екипите са изписани и имената и номерата на играчите за сезона.

От игралите за „Локомотив” в миналото първенство в състава останаха Милен Желев, Атанас Фиданин, Йордан Апостолов, Симеон Мечев, Мариан Иванов, Антоний Балъков, Красен Трифонов, Димитър Байдаков и Тихомир Кънев.

В тима се завърнаха Милен Савов, Янаки Смирнов и Любомир Генчев.

Новите попълнения са тримата вратари – Стефано Кунчев, Николай Банков и Ивайло Сайков, както и Николай Дичев, Мартин Кавдански, Стефан Цонков, Димо Атанасов, Владислав Узунов, Николай Христов, Венцислав Керчев, Виктор Шишков и Георги Каранейчев.

Отборът ще бъде воден от старши треньора Ангел Червенков, с помощници Даниел Червенков и Милчо Сирмов. Треньор на вратарите е Тодор Попов.

Снимка Пламен ИВАНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *