Община Свищов осигури едноседмичен лагер на две юношески формации

Две възрастови групи на ФК „Академик“ (Свищов) бяха на подготвителен лагер на базата в кв. „Видима” в град Априлци. За период от една седмица в общинската база в планинския курорт бяха настанени юношите набор 2003/2004 година с треньор Евгени Маринов и набор 2005/2006 година с треньор Тодор Борисов.

Повече от 40 деца участваха в специализирания лагер, осигурен им от ръководството на Община Свищов.

Треньорите споделиха задоволството си от проведената подготовка преди началото на новия състезателен сезон. Техните възпитаници са тренирали двуразово всеки ден.

„Мога да кажа, че никога досега не съм виждал децата от школата толкова щастливи и ентусиазирано участващи в тренировъчния процес. Много сме благодарни за помощта и отношението, което проявиха към нашите таланти кметът Генчо Генчев и зам.-кметът Борислав Замфиров“, разказа треньорът Евгени Маринов.

„Грижата към подрастващите и развитието им в спорта е един от основните приоритети на нашия екип. Затова и занапред ще направим всичко възможно да осигурим всичко, което е по силите ни, за да тренират децата при добри условия“, коментира Борислав Замфиров, който е и председател на ОФК „Академик”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *