Още новини от фестивала Комик-кон в Сан Диего

Освен споделените от Оливър Стоун подробности от кухнята на филма“Сноудън“, на фестивала „Комик-кон” в Сан Диего стана ясно също, че певицата и актриса Риана ще се снима в новия сезон на сериала „Мотел Бейтс“, съобщиха световните информационни агенции. Тя ще се превъплъти в образа на Марион Крейн, персонажа на Джанет Лий във филма „Психо“ на Алфред Хичкок. Събитията в сериала предхождат случващото се в легендарния филм от 1960 г. на Хичкок. Сцената от „Психо“, в която собственикът на мотел Норман Бейтс (ролята се изпълнява от Антъни Пъркинс) убива Марион Крейн под душа, е сред най-известните в историята на киното.

„Искахме да представим ролята в съвременна светлина – разказаха изпълнителните продуценти на сериала Карлтън Кюз и Кери Ерин. – Научихме, че Риана е фен на сериала, а ние сме нейни фенове. Това улесни много нещата.“komik 2

Риана се е снимала във филмите „Това е краят“, „Бойни кораби“, „Мажоретки: Всичко или нищо“.

Феновете на сериала за зомбита „Живите мъртви“ пък ще трябва да изчакат до 23 октомври, за да видят първия епизод от седмия му сезон. „Заслужава си да се изчака“, увери продуцентът на сериала Скот Гимпъл. Телезрителите в 125 страни ще могат да видят епизода 24 часа след излъчването му в САЩ от кабелната телевизия Ей Ем Си.

Трейлър от новия сезон, представящ крал Езекиел и неговия тигър домашен любимец Шива, бе показан в рамките на феста. В ролята на крал Езекиел зрителите ще видят Кари Пейтън.

komik 3komik 4Сред посетилите фестивала знаменитости е и актьорът Кръсчън Найрн, изпълнителя на ролята на Ходор в сериала „Игра на тронове“. Той и Ди Би Уайс – един от създателите на сериала, обсъдиха с фенове шестия му сезон, който приключи миналия месец. В обсъжданията участваха също членовете на актьорския състав Софи Търнър, Айзък Хемпстед-Райт и другият създател на сериала Дейвид Бениоф. Отсъстваха обаче актьорите Кит Харингтън (Джон Сноу), Емилия Кларк (Денерис Таргариен), Питър Динклейдж (Тирион Ланистър) и Лина Хеди (Церсей Ланистър).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *