Свищовлии почнаха проверките с реми, Иван Ганев се раздели с отбора

Опитният централен защитник Иван Ганев се раздели с ОФК „Академик”, съобщи старши треньорът на свищовлии Борислав Борисов. След 16 години, отдадени на „студентите”, бранителят спира с футбола и ще се посвети на други дейности. Така в центъра на защитата през новия сезон ще оперират други двама много опитни играчи – Стефан Трайков и Пламен Ангелов.

В събота свищовлии изиграха първата си контролна среща, в която наставникът даде шанс за изява на всички играчи. На градския стадион „Академик” прие възродения тим на „Локомотив” (Русе).

„Доволен съм от старанието и желанието на момчетата за игра. Създадохме четири-пет наистина хубави голови възможности. Организирахме атаки по фланговете, имаше и пробиви през центъра на отбраната на гостите. Естествено, видях и доста брак в организацията на играта, но това все пак бе едва първа контролна среща. Стефан Иванов отправи три удар, Ивайло Дангуров два пъти бе сам срещу вратаря на русенци. В първия случай стреля в аут, а във втория тръгна да лъже вратаря в неговото поле и загуби топката”, разказа Борислав Борисов. В сряда свищовлии гостуват на ОФК „Трявна”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *