Хороскоп

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 юли, сряда

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-ри в 23-ти в 00.08 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза, ларинкса. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на гърлото, възпаление на сливиците, абсцеси.

Красота и външен вид: Всички процедури по разкрасяване са позволени. Можете да направите масаж на цялото тяло. Лечебните масажи за успокоение на различни блокажи по тялото се оказват доста благополучни.

Хранене и диета: Хапвайте природосъобразни храни, богати на фибри и витамини. Избягвайте месото, което днес може да се окаже с лошо качество, изтекъл срок на годност и да навреди сериозно на организма ви. Постните ястия ще са ви по-вкусни. Денят е благоприятен за лунна диета. Фазата е последна четвърт и активната й част трае до полунощ.

Цветове, носещи късмет: Зелено и тъмносиньо.

Нумерологичен хороскоп: Дошло е време за анализ и ретроспекция. Нека се върнем назад в последните няколко седмици. Добре е да осъзнаем грешките си. Това ще ни предпази от опасността да ги повторим отново. Нека бъдем откровени.

Звездни аспекти за деня: Време е за активност, действия и благополучие. Днес Меркурий и Уран са в тригон – един хармоничен аспект, който вдъхновява мисленето и дава свеж полъх от нови идеи. Желанието да разнообразите ежедневието си ще ви донесе и тласък да промените нещо, да тръгнете напред. Денят е хармоничен и благоприятен.

ОВЕН

Оценяват ви

 

Не оставайте с впечатление, че в отпускарския сезон никой не следи за качеството на работата, която вършите. Напротив. Днес ще бъдете оценени по действията си и затова е добре да изпипвате в детайли всяко едно от тях. Денят е благоприятен и урежда възможност за професионално развитие с по-високо заплащане на труда. Замислете се.

 

ТЕЛЕЦ

Свежи идеи

 

Луната грее през вашия знак и ви зарежда със сили, енергия, но и с доза излишна приповдигнатост и емоционалност. Очаква ви труден ден, в който е добре да бъдете малко по-сдържани от обикновено. Избягвайте да спорите за излишни неща с хората около себе си. Обърнете повече внимание на идеите, които сега се зараждат в ума ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Самоанализ

 

В сряда говорите много, но действате малко. Не се обвързвайте с обещания за бъдещето, защото едва ли ще бъдете склонни да ги изпълните. Денят е благоприятен за обстоен вътрешен анализ на желанията и целите ви. Дали вършите това, което искате, и дали сте се реализирали по начина, по който сте си го представяли… Самоанализът ще ви е от полза.

 

РАК

Търсете баланса

 

Предстои ви емоционално зареден ден. При вас положителните и отрицателните емоции влияят по еднакъв начин на психиката, като ви правят разсеяни, с приповдигнато настроение и мътят здравия разум. Насладете се на хубавото, което ви предстои. Наслаждавайте се на всяка нотка от живота си, без да търсите проблеми.

 

ЛЪВ

Важен разговор

 

Сряда ще бъде важна в професионално отношение за вас. При мнозина се очаква разговор с ръководството, от който зависи по-нататъшното ви заплащане или поне доходите ви до края на 2016 година. При воденето на преговори бъдете внимателни, обмисляйте добре какво искате и какви ангажименти ще поемете в замяна. Не се надскачайте.

 

ДЕВА

Оферта по телефона

 

В прекрасно настроение сте днес. Луната грее в Телец и оттам ви праща огромно количество положителна енергия. От друга страна, Меркурий и Уран са в хармоничен аспект. Денят обещава да бъде доста благоприятен. Обърнете внимание на идеите си. Телефонно обаждане може да даде тон на нов бизнеспроект.

 

ВЕЗНИ

Не се вглъбявайте

 

Прекалявате с вглъбяването в своите лични проблеми и превръщането им в център на живота ви. Време е да започнете да мислите по-позитивно и по този начин да привлечете доброто към себе си. Днес не изпадайте в депресия, ако парите ви до края на месеца са намалели драстично. Просто през август бъдете малко по-пестеливи.

 

СКОРПИОН

Решавате проблеми

 

В сряда сте настроени делово. Още сутринта на закуска сте решени да поговорите за някои от семейните си проблеми. Моментът е подходящ за това. Имате шанс да ги разрешите. В работната среда също активно се занимавате с отстраняване на проблеми и нередности. Днес искате да приключите с всичко, което ви дразни и ви пречи.

 

СТРЕЛЕЦ

Добре се справяте

 

Очаква ви доста натоварен ден. Още сутринта се ангажирате с няколко задачи, по които да действате паралелно. Добрата новина е, че сте достатъчно съсредоточени и ще успеете да се справите с всичко благополучно. Намирате сили дори за свежа разходка по залез-слънце или посещение на фитнес клуба или клуба по танци и йога.

 

КОЗИРОГ

Замислете се

 

В сряда сте доста забързани и гледате да свършите качествено цялата работа, с която сте се ангажирали. Обърнете обаче малко повече внимание на себе си и на своя личен свят. Погледнете личните си интереси и осъзнайте дали сте доволни от онова, с което се занимавате. Дали не е дошло време за развитие и някаква по-мащабна промяна.

 

ВОДОЛЕЙ

Добра новина

 

Денят ви зарежда с прекрасно настроение и позитивизъм. Истината е, че не сте особено натоварени и можете да подредите така ежедневието си, че да ви остане достатъчно време за вас самите, за личния ви живот. Запълнете минутите с разходки, обърнете внимание на семейството, близките и приятелите си. Ще научите една добра новина.

 

РИБИ

Общувайте

 

И вашата сряда предстои да бъде доста благоприятна. Сега имате общи идеи с колектива на работното място и точно те ви сплотяват да мислите всички в една посока. Не пренебрегвайте новите запознанства. Те също могат да се окажат доста полезни. Говорете и общувайте, общуването днес ви доставя огромно удоволствие и ще ви бъде полезно.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Емоционални и чувствителни натури сте. Слагате под съмнение всяка дума, често обичате да се заяждате. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да се доверявате. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Именно те в един момент застават между вас и вашата половинка.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в миналото. Припомнете си грешките. Простете на онези, които са ви наранили, и потърсете прошка от всички, пред които сте съгрешили. Това е година на опрощаването. Опитайте се да бъдете по-добри и ще видите, че ще ви се върне стократно. За някои предстои ново начинание в сферата на обучението и преквалификацията.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфната система и кожата.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *