Сърдитата котка посети Лондон

Най-голямото светско събитие в британската столица след рождения ден на принц Джордж се оказа посещението на Сърдитата котка, която обиколи лондонските забележителности, пише в. „Дейли мирър“.
Начумерената писана е световна знаменитост със своите 1,6 милиона последователи в Инстаграм и 400 хиляди в Туитър, припомня таблоидът. Тардар Сос, както е истинското име на животното, дори изигра себе си в телевизионния филм „Най-лошата Коледа на Сърдитата котка“, дублирана от Обри Плаза. Писаната има натрупано състояние от 100 милиона долара.
Стотици фенове се стекоха в клона на HMV на Оксфорд стрийт, надявайки се да си направят селфи с 2-килограмовата знаменитост. За случая тя бе настанена на специална розова възглавничка. След това Тардар Сос се снима също пред британския парламент и Биг Бен, преди да се отправи със придружителите си към Бъкингамския дворец. Триумфалното лондонско турне на Сърдитата котка не можеше да се размине и с традиционната снимка на зебрата пред студиата на Аби роуд, където навремето се увековечиха „Бийтълс“.
Върхът на суетата за Тардар Сос бе посещението й в музея на мадам Тюсо, където можа да се наслади на собственото си восъчно копие.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.