15 наши футболни съдии ще ръководят срещи в националните групи

15 футболни съдии от Великотърновска област са включени в националните ранглисти за предстоящия сезон 2015/2016 г. В неделя в Сливен приключиха семинарите на реферите в различните групи, в които представителите на старата столица се представиха на ниво.

Председателят на Съдийската комисия на БФС Петър Петров потвърди, че всички арбитри от старата столица са се справили много добре с физическите нормативи и теоретичните тестове и ще очакват назначенията си в двете професионални групи, както и в юношеските U17 и U19. За физическата подготовка на съдиите от старата столица отговаря треньорът Свилен Митрофанов, методист на колегията през изминалия сезон бе Стоян Денев.

Ръководещи арбитри в елита са Станислав Ставров и Георги Давидов. Асистенти са международникът Георги Дойнов, Илиян Капарашев, Ивайло Атанасов и Милен Арабаджиев. В “Б” група ще свирят Никола Атанасов и Георги Гинчев, помощник е Здравко Николов.

В ранглистите за U17 и U19 главни съдии са великотърновците Милен Въжарски, Александър Марков, Владимир Велев, Михаел Павлов и Стилиян Колев. Асистент е Едуард Кендерян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *