3 четения

5 млн. лв. инвестира „Енерго Про” в мрежата си в областта

КРУПНА ИНВЕСТИЦИЯ ОТ НАД 5 МЛН. ЛВ. ОСИГУРЯВА ЕНЕРГИЙНИЯТ ДОСТАВЧИК „ЕНЕРГО ПРО“ ЗА МРЕЖАТА СИ ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ОБЛАСТ, информираха от дружеството. Парите са за обновяване на електроразпределителната система и изграждане на нови съоръжения. Планираните дейности са част от инвестиционната програма на компанията за 2016 година и целят да поддържат необходимото качество на електроенергията, както и да създадат условия за присъединяване на нови клиенти.

Преди броени дни електроразпределителното дружество финализира проект за реконструкция на въздушната мрежа ниско напрежение в село Леденик на стойност 240 000 лева.

Подобни проекти от инвестиционната програма на дружеството за 2016 г. на територията на област Велико Търново предстои да бъдат реализирани и в Беляковец, Ресен и Килифарево.

Един коментар за “5 млн. лв. инвестира „Енерго Про” в мрежата си в областта

  • 28.07.2016 в 19:05
    Permalink

    Добре е написаното , но реалността е много различна. В Присово от три години пишем жалби уредите ни не работят , не можем да вземем акт 16 на къщата , защото мощността е 180 W на мястото на 220 . Смениха само по центъра и с това за тях проблема е решен а на нас казаха да пишем поредната жалба. А искат излезлите Българи да се завърнат в България. За какво да го правят. Правителството избира не можещи и заинтересовани монополни фирми да защитават интересите на гражданите , а точно обратното да бъдат срещу тях.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *