Един убит и петима ранени в зверска катастрофа край Ново село | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Един убит и петима ранени в зверска катастрофа край Ново село

Публикувана на: 29.07.2016г. 1348 прегледа

Един убит и петима ранени са жертвите в зверска катастрофа между „Волво” и „Дачия” край Ново село. Сблъсъкът е станал около 15,30 часа в четвъртък на главния път. В дачията пътували 6 души, които са вероятно чужденци, а колата е със софийска регистрация. При опит за внезапно спиране на пълната с хора кола волвото излетяло в крайпътната канавка, за да предотврати удара. В него е бил само шофьорът. Въпреки това дачията се обърнала на пътя, а очевидци веднага се обадили на тел. 112 за помощ.

Петима от пътниците в колата били извадени и закарани в Спешна помощ – В. Търново. Хората говорели на немски и развален български и до редакционното приключване на броя не стана ясно каква е причината за внезапното спиране насред натоварения главен път, предизвикало тежката пътна драма. Волвото е с малко щети по предната част на автомобила, а районът бе отцепен от полиция и пожарна.

loading...

Коментари за "Един убит и петима ранени в зверска катастрофа край Ново село"

  • 29.07.2016 в 22:06

    Какво е „зверското“ на катастрофата, драги журналисти? Хайде напънете се да мислите малко преди да използвате възможно най-крайни изрази. Група турци пътували с кола, шофьорът ударил толкова рязско спирачките, че колата се обърнала. А другата коля доброволно излязла от пътя и се отървала. Къде е зверската катастрофа? При челен удар няма да ви останат думи да го опишете.

    Отговор
  • 26.07.2017 в 13:07

    „Рязско“? Я марш обратно в основното училище!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!