4 четения

Община Горна Оряховица отпусна 75 000 лева за ремонт на стадион „Локомотив”

Ангел Червенков призова феновете за подкрепа на „Лаута”

75 000 лева гласува на вчерашната сесия Горнооряховският общински съвет за реконструкция на градския стадион. От тях 20 000 лв. са за разширение на административно-битовата сграда, 7800 лв. за надзор за ремонта на терена и още 2200 лв. също за надзор за изграждане на осветителната система. 15 000 лв. отиват за изграждане на система за видеонаблюдение на стадиона и 30 000 лв. за текущи ремонти. Тези 75 000 лв. ще бъдат осигурени от местни приходи в хазната.

Междувременно с група от 18 футболисти замина вчера представителният отбор на „Локомотив” за Пловдив, където ще играе своите домакински срещи от Първа лига. Днес от 19 часа на стадион „Лаута” „железничарите“ посрещат другия новак – „Нефтохимик” (Бургас).

„Този мач е различен от контролата срещу бургазлии, в която победихме с 2:0. Тогава изиграхме две тактически полувремена. Имаме контузени играчи на възлови позиции, но ще запазя имената им в тайна. Познаваме добре противника. Въпреки някои изявления от тяхна страна, че са способни да крадат точки, ние ще наложим своя стил. Ще подхождаме към всеки противник индивидуално и няма да разкривам предварително схемата на игра. Само победата ни интересува. Призовавам повече наши фенове да ни подкрепят, идвайки в Пловдив. Отборът има нужда от стимул в първата си среща в елита”, коментира старши треньорът на горнооряховчани Ангел Червенков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!