10 четения

Йордан Йорданов и Димитър Кушев с по два гола за разгромна победа

ОФК „Павликени” – „Ювентус” 5:1

Резултатна победа с 5:1 срещу тима на „Ювентус” (Малчика) записаха в събота павликенските футболисти. Домакините наложиха превес още от самото начало на срещата, въпреки че им липсваха опитните Свилен Василев, Тошко Чирпанов и Илиян Илиев. Гостите на практика изпаднаха в глуха защита още в 15-ата минута и през първия половин час не допуснаха гол, за което заслуга има и вратарят им, отразил изстрел на Кушев. В 30-ата минута обаче Йордан Йорданов с премерен шут от дистанция опъна мрежата на „Юве” за 1:0.

След почивката превъзходството на павликенчани стана тотално. В 55-ата минута Йордан Йорданов с глава покачи на 2:0, възползвайки се от центриране на Кушев. Сергей Стефанов намали на 1:2 в 77-ата минута след статично положение, колкото да раздразни домакините. Веднага след подновяването на играта Калоян Киров излъга и вратаря на тима от Малчика, преди да вдигне на 3:1. Кушев, който преди това нацели греда, покачи на 4:1 с триково изпълнение с пета. Пак опитният таран бе точен за 5:1 в 83-тата минута, като засече центриране на Борислав Иванов. Павликенчани направиха още куп пропуски през втората част, което позволи на гостите да се спасят от разгром.

ОФК „Павликени”: Рашков, Димитров, Калчев, Додуров, Андреев, Йорданов, Шипкалиев, Копаранов, Кушев, Цонев, Иванов (Кръстев, Чешмеджиев, Киров).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!