18 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 4 август, четвъртък

Луната преминава от Лъв в Дева в 10.33 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-ти в 07.57 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До 10.33 часа не се препоръчва хирургическа намеса в областта на сърцето, сърдечносъдовата система, гръбнака, ребрата, диафрагмата, далака, а след това – на стомаха, тънките черва. Добре протичат профилактиката и лечението на сърдечни проблеми, аритмия, стомашно-чревни разстройства. Избягвайте престоя в сауна и прекаляването с кардиотренировките във фитнеса.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, а след 10.33 часа можете да смените цвета на косите си. Сутринта направете леки упражнения във фитнеса, които укрепват стойката и премахват болките в гръбнака.

Хранене и диета: Днес се хранете с изключително качествена храна, на която предварително сте се убедили в произхода. Зачестяват стомашно-чревните разстройства, причинени от продукти с изтекъл срок на годност. Хапвайте това, от което организмът ви се чувства най-добре.

Цветове, носещи късмет: Охра.

Нумерологичен хороскоп: Затваряме се в себе си, сякаш това ни спасява от беди при лоша комуникация и общуване с неблагоприятни хора. Преодолейте комплексите си, като привлечете към себе си нови приятели с общи интереси и цели.

Звездни аспекти за деня: Малко преди Луната да навлезе в Дева, рано сутринта Луната и Венера застават в съвпад. Това ще направи сутринта особено магнетична и благоприятна за баланса в личните взаимоотношения. Закусвайте заедно с близките си, преди да отидете на работа. Споделете им плановете си за деня. Часовете преди обедната почивка са напрегнати заради квадратурата Луна – Марс. Не избухвайте, а си спомнете за хубавите сутрешни разговори, които са ви заредили с енергия и позитивни мисли.

 

ОВЕН

Не винете другите

Не спирате да се надявате нещо около вас да се промени, без дори да си помръдвате пръста. Няма как да стане. Очаква ви изключително напрегнат четвъртък, който преплита в себе си разочарования от вашето собствено бездействие. Не изкарвайте другите виновни, а си направете анализ сами за себе си.

 

ТЕЛЕЦ

Време за промени

Стартирате четвъртък с добро настроение. Вдъхновени сте и започвате да действате така, както не сте го правили досега. Работният ден, въпреки че е напрегнат, ще бъде благоприятен. Пред вас се изправят доста възможности. Сега вече можете да се възползвате от енергията на вчерашното новолуние. Време е за промени.

 

БЛИЗНАЦИ

Спестете си главоболие

В четвъртък изведнъж се затваряте в себе си. Желанието ви е да не биете на очи и ако можете да се скриете от хората около вас – направете го. Разговорите само ви натоварват, а и можете да почувствате емоционален дискомфорт, главоболие. Няма защо да си го причинявате. Обърнете внимание на ежедневните си дела.

 

РАК

Бъдете праволинейни

Този ден изисква да концентрирате действията си в права линия, без да се отклонявате от нея. Имате желание да бъдете дейни и инициативни. Приятели ще ви подадат ръка, ако се нуждаете от спешна помощ. Откажете обаче предложение, което ви се подхвърля така измежду другото. Сега не е моментът да гледате встрани.

 

ЛЪВ

Положително настроени

Време е да си направите сериозен себеанализ накъде искате да тръгнете и докъде е желанието ви да стигнете. В четвъртък сутринта сте заредени с положителни мисли и енергия. Внимавайте обаче с течение на работните часове някой да не развали цялата тази идилия. Избягвайте да помагате и да поемате чужди ангажименти.

 

ДЕВА

Критикувате отявлено

В четвъртък се справяте добре с всичко, с което се заемете. Около вас обаче не цари хармония и разковничето на проблемите се корени в поведението ви. Сякаш желаете да наложите мнението си на всяка цена. Критикувате остро онези, които не се съобразяват с казаното от вас.

 

ВЕЗНИ

Помислете за бъдещето

От днес до края на работната седмица за вас следва не особено активен период. Сутрешните часове на четвъртък са много благоприятни и ви даряват с позитивни мисли и енергия, но само дотам. На работното място изявите са забранени. Не поемайте инициативи, а по-скоро помислете за своето бъдеще. Имате време да го направите.

 

СКОРПИОН

Проявявате безхаберие

В добро настроение сте сутринта. Прекарвате часовете до обяд в сладки разговори с приятни хора. Често говорите и по телефона или престоявате повече от позволеното в социалните мрежи. Работата ви изостава, но вие дори не го забелязвате и се сърдите, когато ръководството ви отправя явна забележка.

 

СТРЕЛЕЦ

Нужда от движение

Очаква ви важен професионален ден. Все още се намирате в период, който е благоприятен за търсене на нови възможности. Новолунието отдава своята енергия и ви помага в тази насока. Поинтересувайте се за нови перспективи и предложения в професионален аспект. Имате нужда от раздвижване.

 

КОЗИРОГ

Обмислете възможностите

В четвъртък емоциите са ви в повече, но за щастие, повечето са положителни. Луната се придвижва в Дева, знак, който е сходен по стихия на вашия. Предизвиква ви с предложения, звучащи предизвикателно. Заслужава си да помислите малко повече върху тях. Вечерта прекарайте с приятели на по чаша бира.

 

ВОДОЛЕЙ

Ангажирани с финансите

За вас се задава не особено активен период, който до края на работната седмица ще ограничи повечето възможности и перспективи. Не се сърдете, всичко се случва за ваше добро. Имате нужда да отпуснете педала на газта. Обърнете повече внимание на личния си бюджет и го разчетете до края на август стриктно и точно.

 

РИБИ

Несподелени очаквания

В сутрешните часове се чувствате прекрасно. Водите разговори с хора, които са ви приятни и ви зареждат с положителна енергия. В часовете около обяд и малко след това обаче напрежението е осезаемо. Намеса на авторитет или на човек, чието мнение е в разрез с вашето, е причина за явното ви недоволство.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Всичко постигате с труд и постоянство. Притежавате абстрактно мислене, което добре си проличава дори и в първата среща с вас. Обичате да давате пари за нестандартно облекло, все ви се иска никой да не носи дрехи, подобни на вашите. Същото е и с вещите, и с любовната половинка, но внимавайте с личните афери – не бива се стремите само вие да сте господарите в любовта. Трябва да знаете, че в живота ще се реализирате не с чужда помощ, а сами, с много трудолюбие. Ето защо при вас бракът може да дойде в по-зряла възраст.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие! Сега можете да промените средата на живот, ако има хора, които не ви допадат в последно време. Разширете хоризонта с контакти.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!