3 четения

Проектират база за подготовка на етърци в Леденик

Александър Нанков няма да отговаря на Ферарио Спасов

Изграждане на база за учебно-тренировъчна дейност на ФК „Етър ВТ“ обсъдиха на среща вчера кметът на общината Даниел Панов, президентът на великотърновския клуб Александър Нанков и членът на Управителния съвет Красимир Балъков. На този етап изборът е спрян върху стадиона в Леденик, за който ще бъде възложено на екип да изготви проект за цялостна реконструкция.

Александър Нанков бе категоричен, че няма да коментира изявленията на вече бившия старши треньор на представителния отбор Ферарио Спасов и да влиза в обяснителен режим. В изявление за столична медия специалистът обвини „Етър“ в липса на професионализъм.

„Даваха се обещания, които не бяха спазени, поставяха ми се ултиматуми, с които не съм съгласен. Липсата на комуникация, която беше изтъкната от ръководството, не отговаря на истината. И е последното нещо, заради което повече няма да водя отбора. Аз съм човек с чест, работил съм в някои от най-големите клубове в България. Тръгвал съм си, когато съм виждал, че нещата не вървят или резултатите ни не са добри, но това ми идва малко в повече. Какво значи негативен резултат, всеки мач да ходя с багажа на стадиона ли?“, заявява Ферарио Спасов, като пожелава успех на „Етър“ през сезона в „Б“ група. Той взел решението да си тръгне, когато от ръководството на „Етър ВТ“ поставили въпроса какви ще са отговорностите му при незадоволителни резултати. Разговорът се провел веднага след контролната среща с „Академик“, преди която селектираният от Феро състав и самият той бяха представени на великотърновските фенове…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *