25 четения

Промяната в положението на планетите ще отключи при Овните ревност, при Телците напрежение, а при Водолеите – прекалена критичност

 

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 5 – 11 август

 

Здраве: Новолунието в началото на тази седмица сякаш отне от лятната ни енергия и в последните работни дни се чувствахме изцедени и неотпочинали. Затова ще имаме възможност да възстановим силите си през уикенда. В събота, неделя и понеделник не вземайте диуретични лекарствени средства. Чувството за подутост и отичане на крайниците е заради движението на Луната във Везни. Още във вторник организмът започва по-лесно да се освобождава от излишната вода и ще се почувстваме по-леки. Във вторник, сряда и четвъртък, когато Луната се движи в Скорпион, опитайте се да се освободите от лошите мисли, заседнали в дъното на душата ви. Отключете позитивното начало и ще се почувствате по-добре физически и психически.

Красота и външен вид: Коса: подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Благоприятни дни за накъдряне – от събота до понеделник. Можете да смените изцяло прическата си така, че да ви хареса. Ако сте решили да боядисате косите си, направете го днес. Коламаска: благоприятни дни – от петък до понеделник. Епилирането във вторник, сряда или четвъртък може да предизвика обриви. Масажи – отложете силовите масажи през уикенда и в понеделник. Организмът задържа вода и можете да си докарате травми.

Хранене и диета: Седмицата не е благоприятна за започване на диета или дългосрочни хранителни режими. Луната е нарастваща и през по-голямата част от времето задържаме вода. Не използвайте диуретични средства за отводняване. Приемайте нормално количество течности. Лунната диета тази седмица стартира на 10 август, сряда, точно в 21.20 часа с настъпване на фаза първа четвърт.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната в Дева, Везни и Скорпион в нейната нарастваща до първа четвърт фаза спомага да организирате целите си, да положите нужните усилия, за да постигнете част от своите делови задачи. Почивният на пръв поглед август се оказва едно доста благоприятно време за подвизи в бизнеса за по-смелите представители на зодиака.

Смелостта е ключов принцип през тази седмица, ако искате да успеете. Търсенето на начин и пролука ще бъдат възнаградени с триумфална награда. В петък, 5 август, Венера навлиза в Дева. Не превръщайте недостатъците на другите хора в ядро на разговорите си с тях. Опитайте се да приемете другите такива, каквито са. Постоянните забележки са в състояние да породят напрежение и поводи за раздори.

В събота Меркурий е в квадратура със Сатурн, а в неделя – в опозиция с Нептун. Излезте на светло, покажете своето място в обществото и заявете открито целите си. Скриването заради страх от провал ще ви докара единствено и само провал, който не заслужавате. Бъдете смели.

В неделя Венера и Марс са в квадратура. Ревността е чувство, което мъти здравия разум, и ви кара да изречете слова, които не мислите. Избягвайте напрегнатите и откровени разговори в този ден, защото не сте в състояние да ги водите спокойно. Първичното е трудно контролируемо и то носи след себе си разрушителна сила. Можете да си спестите последствията, ако сте спокойни и уравновесени.

През новата работна седмица се заемете с важните ангажименти. Смелостта е водещ фактор за вашата успевамост. Съдбата изисква да сте решителни.

 

ОВЕН

Преодолейте ревността

Очаква ви период на съревнование. Вие не се славите като хора, на които им липсва смелост. Това е и причината през тези дни да се изявите като налагащи се лидери. Държите хората да чуят мнението ви. Натрапвате начина си на мислене и в личен, и в служебен план. Прекалявате с надмощието си над другите. В любовта сте обсебени от ревността си към половинката. Може би това е основното чувство, което изпитвате в интимен план към този момент. Добре е да го преодолеете.

 

ТЕЛЕЦ

Освободете напрежението

И във вашата седмица не липсват възможности да се съревновавате и да показвате на какво сте способни. Имате желание да вършите всяко дело перфектно и без излишни грешки. Навлизането на Венера в Дева поставя началото на благоприятен период, в който трябва да се научите да приемате другите, за да приемат в крайна сметка и те вас. Не изпускайте хубавите летни моменти. Миговете, които са запомнящи се в личен план, са идеален начин да отморявате след натоварените работни дни. Не забравяйте да се забавлявате.

 

БЛИЗНАЦИ

Неподходящи предложения

През този период вие сте особено дейни и активни, но често попадате в ситуации, които изискват да премисляте малко повече действията си. Изказвате се неподготвени и прибързани. Аспектите на Меркурий със Сатурн и Нептун изискват да бъдете по-обективни и да гледате многостранно на проблемите. Не попадайте в заблуждения, че някой ще ви предложи нещо изключително и неповторимо през този период. Сега не е времето на големите обещания. Венера навлиза в Дева и изисква да обърнете малко повече внимание на своя собствен свят. Бъдете по-интровертни.

 

РАК

Интуиция не ви липсва

За вас следва благоприятен период. Важен акцент в прогнозата и при вас е въпросът за смелостта. Колкото по-смели и решителни сте в този миг, толкова повече предизвикателства бихте си отправили. Общувайте резервирано и не вярвайте на празни обещания. Интуиция не ви липсва. Ще получите новина от далечен приятел, която може да ви даде яснота по отдавна отлаган въпрос. Не забравяйте, че нарастващата Луна ви подкрепя в действията и решенията. Възползвайте се. Движението на Венера в Дева изисква да приемете приятелите си, семейството и близките с техните плюсове и минуси.

 

ЛЪВ

Ще бъдете доволни

Може би страдате от факта, че Венера напуска знака ви, след като в последния месец ви даряваше с положителна енергия и позитивни мисли. Не превръщайте това в драма, сега се отмества в сектор от хороскопа ви, който отговаря за финансовата сполука и материалната стабилност. Това е и причината не само през тази седмица, а и в следващия месец да помислите малко повече за материалното си положение. Ще получите предложения за реализация с по-високо заплащане. Не е изключено и да сте получател на допълнителни доходи. Ще бъдете доволни.

 

ДЕВА

Благоприятен период

За вас следва важна седмица. Луната преминава през знака ви и активира доста шансове и възможности, които ще можете да реализирате, стига да бъдете една идея по-смели от обичайното. Венера също навлезе в Дева и в следващия един месец ще ви изпраща положителна енергия. Доверете се на съдбата, която в идните дни успява да ви покаже, че сте на прав път. Преодолейте страховете си от провал, а в личен план избягвайте да мърморите и да критикувате хората, с които живеете.

 

ВЕЗНИ

Вътрешен анализ

И за вас следва важна седмица. Луната ще премине през вашия знак, активирайки шансове и възможности. Венера навлиза в Дева, откъдето ви помага по-ясно и отчетливо да направите преглед на идеите и целите си. Да влезете дълбоко в себе си, правейки един по-задълбочен анализ. Не се оставяйте в ръцете на първичното през идната седмица, а хубаво премисляйте всяко свое слово и действие. В любовта сте повече от ревниви, но проблемът не е в половинката, а в самите вас. Съмнявате се в себе си и трансформирате това съмнение в ревност.

 

СКОРПИОН

Възнаградени усилия

През следващите седем дни се пазете от своята избухливост и склонност да обвинявате другите за собствените си грешки. През работната част от седмицата възможностите не са никак малко, но изискват смелост, за да ги грабнете и осъществите. Днес Венера навлиза в Дева. В следващия месец ще успеете да подобрите средата си на живот. Мнозина ще се запознаят с важни хора, от които ще черпят полза. Усилията, които положихте на работното място, вече дават своите плодове. Очаква ви благоприятен период.

 

СТРЕЛЕЦ

Преодолейте страховете

Въпреки напрежението, което е неизбежно през тази седмица, тя обещава да бъде благоприятна за вас. Успявате да постигнете целите си на работното място дори и през отпускарския сезон. Венера навлиза в Дева и активира зона от хороскопа ви, която отговаря за професионалното развитие. Това е и причината в идния месец да сте толкова ангажирани със служебните си идеи. Ако не ви липсва смелост и дързост, ще успеете да ги постигнете, а наградата е за завиждане. От вас зависи дали ще стигнете дотам.

 

КОЗИРОГ

Извън комфортната зона

И за вас тази седмица ще бъде успешна дотолкова, доколкото вие си го позволите. Напрегнати сте, защото сте в очакване на важно предложение в служебен план. От една страна, не се съмнявате във възможностите си да осъществите задачата. От друга обаче се страхувате да поемете риска, заставайки пред всички и заявявайки своите намерения. Скрити и наблюдаващи случващото се, едва ли ще станете съпричастни. Време е да излезете навън и да се гмурнете в морето от възможности. Ще успеете.

 

ВОДОЛЕЙ

Не критикувайте

През следващата една седмица избягвайте сблъсъците с хора, с които не сте на едно мнение. По всякакъв начин се стремите да покажете своята гледна точка и когато тя се различава от чуждата, това не ви харесва. Просто се научете да приемате хората такива, каквито са. Венера навлиза в Дева и усилва склонността ви да критикувате, ако нещо не е по вкуса ви. Също така активира зона във вашия хороскоп, която изисква да се отърсите от свои стари комплекси. Обърнете повече внимание на финансите си. Имате шанс да ги стабилизирате в идния месец.

 

РИБИ

Имайте търпение

През цялата седмица сте напрегнати. Различни обстоятелства възпират полета на вашите желания. Не всичко се случва така, както го искате или както сте го планирали по-отрано. Налага се да се съобразите със странични фактори. Добрата новина е, че Венера навлиза в Дева, откъдето огрява сектора на партньорските взаимоотношения в хороскопа ви. Имахте нужда от малко стопляне и положителна енергия именно там. При мнозина взаимоотношенията в личен план ще се подобрят, други ще увеличат контактите си в бизнеса. Не очаквайте бързи резултати, но все пак хубавите неща не се случват за миг. Иска се търпение.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

5 август. Вие сте заклети авантюристи. Обичате да живеете бурно, движите се по ръба. Острието на бръснача е предизвикателството, което ви кара да се чувствате живи. Пътувате доста. Грижите се старателно за външния си вид, обичате да изглеждате повече от блестящо. Комплиментите ви размекват. Пазете се от хора, които ги правят единствено с цел да ви завладеят по-лесно.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

6 август. Вие сте честни хора и на вас може да се разчита за всичко. Залагате на стабилния характер, който притежавате, и това вдъхва доверие на останалите. Притежавате чувство за хумор и умение да поемате отговорност. Грижите се за семейството си, защото то е най-важното в живота ви. Умеете да обичате и затова сте обичани. Имате усет към красивите неща и красивото е една от главните ви цели в живота. Факт е, че я постигате.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

7 август. Въпреки че сте Лъвове, вие сте родени на 7-о число и сте хора, които, сгрешат ли, си дават сметка за своята грешка, но никога не искат прошка за това. Трудно прекланяте глава, но иначе сте справедливи и стриктни, само че и прекалено взискателни към другите. Идеални лекари стават от вас, защото ви е заложено по съдба да помагате и да се отдавате в полза на другите. Ако се справите и със своята прекомерна гордост, няма да имате равни!

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и да сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *