10 четения

„Стяуа“ (Букурещ) с бронз от турнира „Юлиян Манзаров“

Отборът на „Стяуа“ (Букурещ) се класира на трето място в Тринайсетото издание на футболния турнир в памет на Юлиян Манзаров и останалите загинали във водите на река Лим свищовски деца. Вчера сутринта румънците победиха със 7:0 домакините от Свищов и си тръгнаха с купа бронзови медали и фланелки с логото на Стопанска академия „Д. Ценов“.

На пето място се подреди тимът на „Дунав“, който пречупи с 2:1 „Нефтохимик“ (Бургас). Тъй като отборите на „Стяуа“, „Дунав“ и „Нефтохимик“ (Бургас) отпътуваха преди снощното официално закриване на турнира, те получиха и останалите си награди. За всеки тим организаторите бяха подготвили флаг, а Стопанска академия връчи сертификат на всеки състезател, който му дава право да продължи с предимство образованието си в нея.

За най-добър футболист бе избран Михалчеа Влад от „Стяуа“, който има мачове и за мъжкия тим на клуба от Букурещ. Полузащитник N 1 е Константин Цветанов от „Дунав“, а наградата са спортсменство взе Матей Иванов от „Нефтохимик“.

Останалите индивидуални призове станаха ясни снощи след финала на турнира. Както се и очакваше, той бе повторение на миналогодишния и противопостави „Лудогорец“ и „Единство“.

В последния мач от предварителната си група черногорците от Биело поле победиха с 2:1 “Дунав“ (Русе) и се класираха за директния сблъсък за трофея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!