128 четения

Над 15 000 вида стоки предлага новият търговски обект “Класико (СВА)” в мола във Велико Търново

С МОЛЕБЕН ЗА ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ОТЕЦ СЛАВЧО ОСВЕТИ НОВИЯ ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН “КЛАСИКО (СВА)”, който в петък посрещна първите си няколко хиляди клиенти.

Търговският обект е разположен на 1300 квадратни метра площ на третия етаж в мола във Велико Търново и разполага с внушителен асортимент – над 15 000 вида стоки, обясни управителят Ива Николова. Тя подчерта, че в “Класико (СВА)” има с над 3000 вида стоки повече от всички останали търговски обекти от веригата СВА. Акцент в новия обект са изключителното разнообразие от биохрани, както и многото екзотични продукти, сред които сосове, подправки и т.н. Магазинът предлага още голям асортимент домашни потреби, стоки за бита, но най-внушително е разнообразието от вина. Ценителите ще останат приятно изненадани от огромния брой български марки, както и от най-добрите вина от Южна Америка и Европа.

klasiko 3“Политиката ни е да насърчаваме българските производители, затова работим само с родно производство меса”, обясниха от управата на “Класико (СВА)”. В търговския обект се предлагат само охладени и пресни меса, а не замразени продукти. Там има и около 20 вида прясна речна, морска и океанска риба, всякакви видове морски дарове, пресни колбаси, сирена, кашкавали, плодове и зеленчуци, а топлата точка с вкусни ястия, супи и салати е винаги прясно заредена и с богат асортимент. Ястията за нея се приготвят непрекъснато, каквото е работното време на търговския обект – от 8.00 до 22.00 ч. всеки ден, а грижа за техния вкус, качество и разнообразие има шефготвач Елена Попова.

“Класико (СВА)” ще радва своите многобройни клиенти с ежедневни промоции на различни стоки, като през съботите и неделите ще има специални уикенд намаления с още по-атрактивни цени.

klasiko 2Освен изобилието от прясна и качествена стока търговският обект радва своите посетители с оригинален и стилен вътрешен интериор, а всеки клиент при откриването на магазина освен с многобройните си покупки си тръгна и с четирилистна детелина за късмет, подарък от управата на “Класико (СВА)”…

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Снимка Светослав СТЕФАНОВ

12 коментара за “Над 15 000 вида стоки предлага новият търговски обект “Класико (СВА)” в мола във Велико Търново

 • 08.08.2016 в 14:05
  Permalink

  Интериора наистина е много добър, НО цените ви са високи, дори са по-високи на някои продукти от скъпата Bila.
  Определено не си струва да се пазарува ако гледам цените!!!

  Отговор
 • 08.08.2016 в 14:25
  Permalink

  Заради тези магазини от веригата СВА както и заради Била и Лидл в Търново управата не допуска Кауфланд в пъти по-добра верига от горните. Живях в град близо до софия в който има Кауфланд. Година след появяването му се появи и Била, о не можа да издържи повече от 3-4 месеца на конкуренцията и изчезна. Преди дни бях отново в този град. Работят 4 каси на пълни обороти. Редовно има 50% намаления на много стоки, включително на немски луканкови салами. Купихме за 30 лв. индукционен котлон. Затова Търново ще остане почти единтвен областен град без Кауфланд защото горните вериги очевидно плащат на някого да не бъде допуснат.

  Отговор
  • 08.08.2016 в 17:40
   Permalink

   Кауфланд не е проблем за Лидл. Иначе този магазин го виждам в този вид максимум месец и ще последва съдбата на онзи,който беше в търговски парк…….

   Отговор
 • 09.08.2016 в 0:14
  Permalink

  Диммитър Димотров, не ми говори за Кауфланд, които според мен продават предимно гадни боклуци. Не смятам, че Тошката (Тодор Дамянов) ще изкара нещо което да си заслужава и да е евтино и качествено, но поне си е наш. Наш мафиот! :)))

  Отговор
 • 09.08.2016 в 13:30
  Permalink

  В Търново няма един магазин освен Метро който да е с голямо разнообразие. Затова и много хора пътуват до ГО за да пазаруват в Кауфланд където поне имаш избор -има евтино ,има и хубаво на добра цена. Ако не ти пука какво ядеш -ЦБА е за теб.

  Отговор
  • 09.08.2016 в 14:35
   Permalink

   Прав си редовно ходя да пазарувам до Каулфант в горна излиза ми с пъти по-евтино от където и да е било в търново. А този магазин Класико държат високи цени почти на всеки продукт им е завишена цената.

   Отговор
   • 09.08.2016 в 15:26
    Permalink

    По-долнопробен магазин от Кауфланд има ли? И сте тръгнали да им давате пари… „Евтините“ неща са за изхвърляне директно, а останалите са по-скъпи от нормалното.

 • 10.08.2016 в 11:34
  Permalink

  ММ или какъвто си там да ти кажа че нищо което по-евтино съм взел от каулфант не съм го хвърлил и другото е че малко са тези магазини в които като напазаруваш 2-3 големи препълнени торби сметката ти е 50-60 лв

  Отговор
 • 10.08.2016 в 13:54
  Permalink

  Днес по обяд бях в Кауфланд, работеха 6 каси и беше фулл-макс магазина,което е показателно дали хората купуват или не оттам,защото магазина не е по път а трябва специално да отидеш до там.Площа е голяма така, че има място и за боклуци и за нормални стоки.

  Отговор
 • 10.08.2016 в 23:53
  Permalink

  За селяка хубав магазин означава да е евтино „И да има 50% намаления“ В този „Класико“ явно наблягат на голям асортимент и качество. Така че който има мангизи да ходи да си купува вина от Чили.

  Отговор
 • 11.08.2016 в 15:31
  Permalink

  Само да отбележа че Лидъл и Кауфланд са собственост на една фирма:)
  Тази фирма следва определена политика тоест не мисля че проблема е че не някой не допуска Кауфланд в Търново:)

  Отговор
 • 11.08.2016 в 16:35
  Permalink

  Маркет ли си barker Li si цените са нормални,пенсиите и заплатите са евтини.Ти извън БГ излизал ли си да видиш,там цените същите а доходите двойни.И не ми ги обръщай по курса

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!