8 четения

Преизбраха Даниел Костадинов за президент на ОФК „Локомотив“

Даниел Костадинов ще продължи да управлява ОФК „Локомотив“ още един мандат. Председателят на Горнооряховския общинския съвет единодушно бе преизбран за президент от 41 делегати, участвали в Общото събрание на общинския футболен клуб. По негово предложение съставът на клубната управа бе разширен до 9 членове. Местата си в ръководството запазиха Ангел Минчев, Огнян Стоянов, Николай Рашков, Николай Цачев и Михаил Ченков. Новите в управата са инж. Евгени Иванов, инж. Емил Кълчишков и Димитър Николов. Председателят настояваше в УС да има представител и на феновете, но привържениците отказаха, декларирайки безрезервната си подкрепа към избраното ръководство. 600 000 лева струва завръщането на „Локомотив” в „А” група, стана ясно от финансовия отчет на Даниел Костадинов. Това е с около 200 000 лв. по-малко от усвоения бюджет от победителя в групата „Дунав” (Русе). Николай Рашков разсея категорично слуховете за баснословни заплати на някои от новите попълнения.

„Фонд „Работна заплата” е един от най-малките, да не кажа, че и най-малкият в групата. Постигнали сме взаимноизгодни условия с всеки от картотекираните състезатели“, декларира Рашков.

Междувременно Спортно-техническата комисия на БФС обяви точната програма по дати и часове за мачовете от четвъртия до шестия кръг на Първа лига. Горнооряховските локомотивци посрещат на 19 август (петък) от 19 часа „Дунав“ (Русе) на стадион „Лаута“ в Пловдив. На 27-и този месец гостуват на ЦСКА в София от 21,15 ч., а на 12 септември (понеделник) от 20 ч. домакинстват на „Берое“. Първата среща ще бъде предавана пряко по „Диема“, другите две по „Диема спорт“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *