Холандец бе хоспитализиран, след като 10 дни чакал любимата си на летище в Китай

Холандец, който прекарал 10 дни на летище в Китай, чакайки жена, която срещнал в интернет, бе настанен в болница, тъй като престоят му на летището повлиял негативно върху здравето му, съобщи Ройтерс като цитира местни медии.

41-годишният Александър Питер Цирк пристигнал на международното летище “Хуанхуа” в Чанша миналия месец, за да се срещне с 26-годишна жена, която се казва Чжан. След като останал 8 дни на терминала за пристигащи пътници, той заявил пред местна телевизия, че се запознал с въпросната жена преди около два месеца в интернет и че няма да си тръгне, докато не дойде “приятелката” му. В свое телефонно обаждане до същата телевизия Чжан пояснила, че не очаквала Цирк да пристигне в Чанша и че не можела да се срещне с него, защото наскоро си е направила пластична операция и ще се чувства неудобно, ако излезе навън.

“Наистина съм шокирана – каза тя. – В началото на връзката ни обсъждажме възможността за женитба, но той постепенно стана безразличен към мен. Първоначално обаче взаимооотношенията ни бяха прекрасни.”

След като 10 дни чакал на летището, където консумирал малко храна и напитки, Цирк бе отведен в болница. Там, седнал в инвалидна количка, той заяви пред телевизионните камери, че все още е решен да разговаря с жената, която обича, и да я отведе в родния си град.

По-късно той се върна в Холандия, без да се е срещнал с Чжан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *