Юношите на „Лудогорец“ отново с купа „Юлиян Манзаров“

За втора поредна година юношите на „Лудогорец“ спечелиха футболния турнир в памет на Юлиян Манзаров и останалите загинали деца в катастрофата в река Лим. Отново на финала в Свищов разградчани победиха черногорския „Единство“ (Биело поле), този път с 4:1. По два гола за носителите на трофея отбелязаха Димитър Митков и Станислав Вълчев, за черногорците вкара Мажгал Александър.

Почетният гражданин на Свищов Валентин Михов и главният организатор на турнира Георги Манзаров връчиха шампионската купа и златните медали на победителите от „Лудогорец“. Бронзовият медалист от САЩ 94 Бончо Генчев и бившият футболен съдия Любе Спасов също се включиха в награждаването на призьорите.

За спортсмен N 1 бе определен Матей Иванов от „Нефтохимик“, за най-добър полузащитник – Константин Цветанов от „Дунав“, а за най-добър състезател на турнира – Михалчеа Влад от „Стяуа“.

Виктор Владимиров от „Академик“ бе награден за любимец на публиката. Отличието за най-красив гол отиде при Петър Кочев, също от „Академик“. За вратар на турнира бе определен Дамян Дамянов от „Лудогорец“, а за най-добър защитник – Бугарин Марко от „Единство“. Голмайстор на тринайсетото издание на надпреварата „Юлиян Манзаров” стана Димитър Митков от „Лудогорец“ с пет отбелязани попадения. Разградчани получиха и отборната купа за спортсменство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *