0 четения

Прибраха оръжието на бивш полицай след лют семеен скандал

Уплашен приятел на съпругата наблюдава свадата от покрив на гараж и след часове се обажда на тел. 112

ПОЛИЦИЯТА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА ПРИБРА ОРЪЖИЕТО НА БИВШ ПОЛИЦАЙ след сигнал за закана с убийство на съпругата му. Тел. 112 бил алармиран от приятеля на 42-годишната жена във вторник по обяд, а скандалът със съпруга й се разиграл предната вечер. Тогава дамата се прибрала в дома си с намерението да обяви на съпруга си, че се развежда с него. После двамата се скарали люто пред очите на малката си дъщеря. Гаджето със свой приятел обаче чакали под прозореца на апартамента да чуят какво ще стане, защото жената трябвало да си събере багажа и да излезе от семейното жилище.

ЗА ПО-СИГУРНО ПРЕЯТЕЛЯТ СЕ КАЧИЛ НА ПОКРИВА НА БЛИЗЪК ГАРАЖ, ОТКЪДЕТО СЕ ОПИТАЛ ДА наблюдава случващото се в апартамента в центъра на Горна Оряховица. След като всичко утихнало, той и неговият приятел си тръгнали. По-късно се чули с жената по телефона, но след това той бил изключен и влюбеният мъж решил за по-сигурно да се обади на тел. 112, че съпруг вади пищов срещу жена си и иска да я убива след съобщение за раздяла. Веднага след сигнала на спешния телефон полицията в Горна Оряховица била вдигната накрак и отишла в апартамента. 35-годишният приятел обяснил, че същата сутрин се били уговорили с приятелката си да се видят и да изяснят ситуацията, но след това телефонът й бил изключен и той подал сигнал на тел. 112.

За разпит бил отведен 46-годишният И. П., който сега е пенсионер от МВР, но преди е бил полицай в Стражица. Мъжът доброволно си предал бойния и газовия пистолет и ловната пушка, които са законно притежавани, и обяснил пред бившите си колеги, че скандал е имало, но пищов не е вадил и не се е канил да гърми жена си. По случая е образувано досъдебно производство за закана.

Нели ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Прибраха оръжието на бивш полицай след лют семеен скандал

  • 11.08.2016 в 13:11
    Permalink

    Това за пищова е стар женски номер. И аз съм сърбал тази попара. Чудят се как да излязат сухи от водата.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!