23 четения

Публикуваха списък на най-каръшките имена на домашни любимци

Във Великобритания беше публикуван списъкът на домашните любимци с най-каръшки имена, които правят най-големи сметки при ветеринарите, пише в. “Дейли мирър”.

При кучетата най-често се нуждаят от специализирани медицински грижи шаровците, кръстени Чарли. Те карат стопаните си да се изръсват при ветеринаря средно с по 510 британски лири годишно. Чарлитата обикновено се оплакват от болки в стомаха, кожни обриви, тремори и др.

Котараците на име Оскар, въпреки че имат девет живота, се нуждаят от 475 лири годишно, за да им бъде спасен основният. Най-често те страдат от пътни инциденти.

Класацията беше изготвена от застрахователната фирма за домашни любимци “Кооп иншурънс”. Сред най-често пострадалите кучета са тези с имена Алфи, Бела, Макс и Руби. При котките в топ петицата на каръците са представителите на мъркащото царство, кръстени Джордж, Чарли, Алфи и Феликс.

Но разходите при ветеринаря не плашат британците. Според проведена наскоро анкета, 70 процента от собственици на домашни любимци биха предпочели да си стоят с тях вкъщи, вместо да си търсят нови приятели другаде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!