13 четения

Рибите се превръщат в акули, а Овните постигат пълен триумф

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 12 – 18 август

 Здраве: Не позволявайте на стреса и нервността да се превърнат в главен фактор за физическото ви неразположение днес и утре. Отдайте се на приятни емоции и не дръжте негативни усещания в себе си. Това ще ви направи здрави. В неделя, понеделник и вторник можете да посетите зъболекаря си за изчистване на зъбен камък или лечение на малък кариес. В сряда и четвъртък лекувайте разширените си вени, ако имате такива, с полезни билкови мехлеми. Ще усетите ефект. Целият период е неблагоприятен за вадене на зъби.

Красота и външен вид: Подходящи дни за подстригване на косите са от петък до четвъртък. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Благоприятни дни за накъдряне: неделя, понеделник, вторник. Можете да смените изцяло прическата си в сряда. Денят е благоприятен за експерименти. Благоприятни дни за коламаска са петък, събота, сряда, четвъртък. Епилирането в дните от събота до вторник може да предизвика обриви. Периодът е благоприятен за масажи. Лечебните масажи е препоръчително да направите в неделя, понеделник и вторник до обяд. В дните от вторник до четвъртък е неблагоприятно поставянето на обеци и татуирането на тялото.

Хранене и диета: Седмицата е неблагоприятна за стартиране на диети, тъй като през цялото време Луната е нарастваща и трудно топим килограмите. Все пак бъдете внимателни с количеството на порциите, защото преяждането освен че носи дискомфорт, също така допринася и за бързо напълняване. Днес и в неделя не пренебрегвайте плодовете между основните хранения. В неделя и понеделник увеличете приема на кисело мляко, сирене и яйца. Във вторник, сряда и четвъртък си доставете удоволствие, като изяждате по блокче шоколад. Ще се убедите, че малкото количество ви носи по-голяма наслада. Лунната диета тази седмица стартира в четвъртък, 18 август, точно в 12.26 часа с настъпване на фаза пълнолуние. Следващият благоприятен ден за стартиране на дългосрочен хранителен режим е неделя, 21 август.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната се движи през Стрелец, Козирог и Водолей. Дейни сме и не жалим усилия при осъществяване на целите. Все още периодът е благоприятен за промени, поемане на ангажименти и поставяне на ново начало. Възползвайте се. В събота, 13 август, Венера и Сатурн са в квадратура. Преодолейте кризисните моменти във взаимоотношенията си с половинката. Простете си и не позволявайте на дребни нередности да ви скарат. Ако не се чувствате добре в настоящата си връзка, време е да се замислите за прекратяване. В неделя Венера и Нептун са в опозиция. Около вас се явяват много лъжливи възможности за любовни авантюри, връзки и брак. Не вярвайте на нито една. Не позволявайте на една морска забежка, родила се без ангажименти по време на лятната ви почивка, да ви дава надежди за нещо повече. Отдайте се на момента, но само дотам. Във вторник, 16 август, Слънцето и Уран са в тригон, а в четвъртък, 18 август Венера е в тригон с Плутон на фона на пълнолуние във Водолей и частично слънчево затъмнение. Условията през цялата седмица са прекрасни за намисляне на желания, сбъдване на мечти и положителни преживявания. Не забравяйте в четвъртък да напишете на лист всички задачи, които желаете да завършите през следващите шест месеца. Това ще ви помогне да ги изпълните.

 

ОВЕН

Пълен триумф

 

Вече втора седмица изживявате пълен триумф и постигате желаните успехи. Причина за това има и тя се крие в звездните конфигурации, които ви подкрепят и насърчават. Следващите седем дни ще са много хубави и благоприятни както за вас, така и за близките ви хора. Важна характеристика, за да имате достатъчно късмет, е да бягате от всякакви партньорства и съдружия. Ще се чувствате щастливи, убедени в силите си и много можещи, ако действате сами, автономно и на своя глава. В личен план също ще проявявате автономност. Там е по-добре, ако сте готови на компромиси.

 

ТЕЛЕЦ

Делово настроени

 

Ако Овните трябва да действат самостоятелно през следващите дни, за да успеят, то характеристиката за представителите на Телец е точно противоположната. Те ще се чувстват много по-полезни и уверени в себе си, работят ли в екип. Ще са най-добрите съдружници, защото ще успяват да наложат личното си мнение, без да правят компромиси със себе си, но и без да пренебрегват отсрещната гледна точка. В личен план обаче ще са еднолични лидери и тяхната дума ще бъде закон. Не за първи път е така. Ситуацията ще буди поводи за конфликти, но като цяло представителите ще постигат своето.

 

БЛИЗНАЦИ

Не залитайте в любовта

 

Налага се да обърнете повече внимание на служебните си дела, които в последно време сте изоставили или не сте изпълнили докрай. През този период главно те ще ви създават проблеми и ще блокират развитието ви напред. Добро настроение цари навсякъде около вас, но в същото време ви прави и безотговорни на моменти. В емоционален аспект седмицата ще е благоприятна, стига да не се увлечете по някакви нови запознанства, с което да пренебрегнете любовта на половинката.

 

РАК

Желани успехи

 

Предстоят седем дни, през които сте наистина активни и ще постигнете значителна част от своите августовски планове. Въпреки променливото време и непостоянните температури ще осъществите няколко пътувания, даряващи ви с различни положителни емоции. Постигнатите желани успехи ще стабилизират личните ви нагласи и ще допринесат за чувството ви за увереност. Навлизате в нов период и за личния живот, защото там промените също ще окажат широко въздействие. За онези, които се занимават с деловодство, се разкриват нови нива на развитие, предоставящи хоризонти за напредък. Безработните са с шансове за намиране на работа.

 

ЛЪВ

Добра седмица

 

Благоприятна и позитивна е следващата една седмица за вас. Лятното време тепърва започва и най-добре ще се чувстват онези представители, които ще са на почивка. За работещите предпоставките за напредък са налице, така че те също ще изживеят един хубав период. Най-важното предупреждение е да ограничават до минимум социалните контакти. Нека избягват срещите от делови характер. Лицемерите също ще кръжат около тях и трябва да се предпазват внимателно. Но като цяло срещите с хора, които ги подвеждат, ще са рядкост.

 

ДЕВА

Нужда от почивка

 

През август мнозина от вас са на служебното си поприще, където жънете заслужен успех. Така ще е и през следващите седем дни, които са изпълнени със задачи, задължения, но и признания. Разбира се, няма да пропуснем отпускарите, но те на моменти ще бъдат тревожени по работни въпроси. Нормално е, вие сте изпълнителни и дори в почивката хората ви търсят и се консултират с вас. Въпреки всичко откъснете се от ежедневието си. В отпуска ли сте, поне за два-три дни изключете мобилните си телефони и достъпа до интернет. Това ще ви помогне да отпочинете активно.

 

ВЕЗНИ

Поемете отговорност

 

Грешките, започнали от миналата седмица, могат да продължат, ако не се съсредоточите и не бъдете една идея по-внимателни. Летните месеци са в разгара си, но ако не сте в отпуск, се налага да се трудите усърдно. Една част от вас играят ролята на заместници на свои колеги и така задълженията се увеличават. Имайте предвид това и не оставяйте хаосът да ви завладее изцяло. В личните отношения не сте достатъчно лоялни и коректни. Все гледате да кръшнете, да прехвърлите вината за кризата върху другите. Поемете отговорност.

 

СКОРПИОН

Насладете се на лятото

 

За следващата седмица може да се каже, че ще е спокойна и радостна, тъй като в служебен план няма да имате големи притеснения, а в личния живот хармонията преобладава през повечето дни. Освен ако вие самите не си създадете излишни ядове, няма кой да ви въвлече в проблем. Отпускарите изкарват една прекрасна почивка, но не по-малко прекрасни ще са дните от работната седмица на онези, които са в службата. Насладете се на положителното лято.

 

СТРЕЛЕЦ

Нещата потръгват

 

В повечето случаи Стрелците трябва да са подготвени за една доста натоварена делова седмица, в случай че са на работа. Ако са решили да използват отпуск в този период, ще успеят да се откъснат от ежедневието и да забравят за ангажиментите си. За работещите те всъщност няма да са малко, но усърдният труд ще бъде щедро възнаграден и забелязан. Давайте всичко от себе си. Сериозно задвижване в социален план се очертава за мнозина представители. Обърнете внимание на контактите си. Не забравяйте, че Сатурн тръгва директен по своята орбита в знака ви. Много неща, претърпели запор в последните шест месеца, ще потръгнат.

 

КОЗИРОГ

Признания и успехи

 

След като мнозина Козирози преживяха една доста натоварена седмица, сега идва време, в което ще се усети спокойствие. Разпускате напрежението, въпреки че на моменти сте доста избухливи. Най-важната характеристика на периода е, че той носи признания и успехи от миналото. Сладко време настъпва за почиващите представители. Те успяват и да се откъснат от ежедневието и да не пропуснат важни делови обстоятелства. Като цяло се радвате на спокойствие и благоденствие. Сатурн отново тръгва директен по своята орбита и енергията около вас вече е съвсем друга.

 

ВОДОЛЕЙ

Мрънкате за всичко

 

В последно време повечето Водолеи бяха лекомислени и това ще се отрази неминуемо на следващата седмица. За да предотвратят евентуални неуспехи и грешни постъпки, ще се наложи да са по-внимателни и не толкова своенравни. Важна стратегия за добро делово развитие ще се окажат контактите в социалните среди. Имат ли проблеми, ще има кой да им помогне, стига да го помолят по подходящия начин. В личен план разногласията са ясни – пробудени са от липсата на достатъчно разбиране и търпение. Пълнолунието ви прави особено нервни и заядливи. Понякога и вие самите не се търпите. Но продължавате с мрънкането.

 

РИБИ

Превръщате се в акули

 

За Рибите предстои натоварена седмица, изпълнена с напрежение и неравности в отношенията. Причината за последното са консервативните виждания и липсата на разбиране към околните. Не е характерна черта да проявявате опърничавост, но точно такива ще сте в следващите седем дни. Наред с личните недоразумения можете да превърнете и деловото си ежедневие в напрегнато. За да успявате, трябва да сте толерантни към останалите. Склонни сте да искате разбиране, без да проявявате такова към другите. Сривът в този случай ви е гарантиран. Невинаги вие сте жертвите, но често се правите на такива.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

12 август. Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Лъвове, които искат да разберат всичко за другите хора, но не споделят нищо за себе си. Обичате да разговаряте, но винаги има една нотка резервираност. Такива сте си вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. Вие сте Лъвове и заслугите ви трябва да се виждат както от вас, така и от другите хора. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

За вас предстои година на съдбовно подчинение, която ще ви помогне да си отдъхнете след активната година на ново начало, от която вече излизате успешно. Отдайте се на течението и то ще ви води в правилната посока. Избягвайте да вземате прекалено големи и значими за живота ви решения, потърсете отдушник на напрежението и емоцията. Бъдете позитивни и ще видите, че тази година ще бъде изключително успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилателната система, инсулина и черния дроб.

13 август. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Вървите бавно по улиците на своето битие, а те са залостени с прегради и бариери, които се налага да преодолявате ежедневно. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Ловкостта, пресметливостта и издръжливостта, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.

Навлизате в една прекрасна година на позитивни преживявания и много приятни емоции. Срещате нови контакти и доста от запознанствата ще се окажат добри. Бъдете отворени и изживейте следващите дванайсет месеца по най-приятния начин.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

14 август. Вие, родените на 14 август, сте симпатични, сияещи от радост и щастие натури. Около вас витае добро настроение. Отлично владеете похватите на комуникацията и винаги можете да убедите всекиго в своето становище. Нерядко са случаите, когато сами се оплитате в собствените си думи, но бързо успявате да се оправите, защото владеете до тънкост боравенето с речта. Познавате човешката душевност и можете да се реализирате като прекрасни психолози.

Навлизате в по-трудна и рутинна година от своя живот, което означава, че ще се отдадете на работа, а тя ще ви доведе до успеха. Не се отказвайте, видите ли малки пречки по пътя си. Задачата ви е да ги преодолеете с достойнство и умение. Ще се справите, стига да сте достатъчно търпеливи.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението и разширени вени.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!